VVD en PvdA willen alleen medicinale cannabis legaliseren

De VVD en PvdA komen met een motie om het houden van medicinale canabis in de gemeente Hof van Twente toe te staan. Beide partijen komen met deze motie naar aanleiding van een verzoek van een aantal gebruikers van medicinale canabis in de Hof die geconfronteerd worden met hoge kosten. Dit omdat verzerkingen de kosten voor canabis niet vergoeden. De jongeren van de VVD willen cannabis zelfs legaliseren voor iedereen. Zover willen PvdA en VVD niet gaan laten de fractievoorzitters Gerda Bruins en Fred Rijkens middels een schrijven laten weten.

wiet

Gerelateerde berichten

  • Motie voor legale wietteelt volgens Nauta niet uitvoerbaar26 oktober 2016 Motie voor legale wietteelt volgens Nauta niet uitvoerbaar De motie van de  lokale PvdA en de VVD om particuliere wietteelt voor medicinaal gebruik in de gemeente Hof van Twente toe te staan is vannacht met algemene stemmen aangenomen maar is […]
  • Hissink start met Social Club Cannabis26 april 2017 Hissink start met Social Club Cannabis Bart Hissink gaat starten met een zogenoemde Social Club waarin gebruikers van cannabis en geïnteresseerden in het gebruik en de teelt van wiet maandelijks bij elkaar komen. De Goorse […]
  • Bart Hissink vecht nu voor lokaal gebruik Cannabis21 september 2016 Bart Hissink vecht nu voor lokaal gebruik Cannabis Hij is bezig aan een eeuwig durende strijd om het telen en het gebruik van Cannabis uit de illegaliteit te halen en nu probeert hij de politiek in zijn eigen gemeente te overtuigen. […]
  • Raad en college landelijk op de bres voor medicinale wietteelt15 februari 2017 Raad en college landelijk op de bres voor medicinale wietteelt Het college van burgemeester en wethouders gaan samen met alle raadsleden een landelijke lobby voeren om ervoor te zorgen dat het kweken van cannabis voor medicinaal gebruik wordt […]
  • Medicinale cannabis later in de raad24 januari 2017 Medicinale cannabis later in de raad De discussie die de raad wil voeren over de legalisatie van medicinale cannabis, zal worden gevoerd in de volgende gemeenteraadsvergadering op 14 februari aanstaande. Gisteren sprak […]