Yalp genomineerd voor award

Een eervolle nominatie en erkenning voor Yalp. De Goorse wereldwijde ontwikkelaar en leverancier van interactieve sport- en speeltoestellen behoort tot de drie overgebleven kandidaten voor de WTC Export Award 2016. De uitreiking zal plaatsvinden op donderdag 27 oktober in het Metropool in Hengelo. Dan zal bekend worden of de Goorse onderneming zal zegevieren.  De World Trade Centre export award Oost Nederland is een prijs die ieder jaar wordt uitgereikt aan een bedrijf of organisatie die zich heeft onderscheiden op het gebied van internationalisering.

Yalpgoor

Gerelateerde berichten

  • Sportieve dag Stichting Goal2 november 2021 Sportieve dag Stichting Goal Het was weer een bijzonder sportieve dag bij Yalp en Stichting Goal. 37 cliënten met een verstandelijke beperking uit onder andere Goor en Losser hadden samen met hun begeleiders en een […]
  • Maxima onthuld Goors muziekspeeltoestel in Rotterdam24 mei 2021 Maxima onthuld Goors muziekspeeltoestel in Rotterdam Koningin Maxima was in 2013 al in Goor om de viering van 750 jaar stadsrechten bij te wonen met haar man Koning Willem Alexander en nu, acht jaar na dato, zijn er wederom linkjes tussen […]
  • 29 juni 2020 Yalp komt met buitensport-oplossing met social distance Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp heeft een concept bedacht waarin er buiten. met social distance, altijd doorgetraind kan worden. Het zogenoemde Workout Cycle 1.5 is een outdoor […]
  • Admiraal doet Yalp van de hand18 november 2019 Admiraal doet Yalp van de hand Ben en Irmgard Admiraal stoppen als eigenaren van het succesvolle sport- en speeltoestellenbedrijf Yalp. Het echtpaar heeft de aandelen overgedragen aan Lappset Group Oy, opererend […]
  • Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’30 september 2019 Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’ Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp opent in het komende weekeinde de deuren in het kader van het 'Weekend van de Wetenschap'. Tijdens dit weekend geven ruim 350 organisaties op het […]