Tijdelijk geen treinverkeer na aanrijding, persoon overleden

Op de onbewaakte overweg aan de Meenweg even buiten Goor is vanmiddag een persoon aangereden door de trein. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. De trein staat stil op het spoor ter hoogte van het kanaal. Een paar honderd meter van de plek des onheils. Er is op dit moment geen treinverkeer mogelijk tussen Goor en Lochem. De verwachting is dat dit tot 18.30 uur gaat duren. Treinreizigers worden nu vervoerd met bussen. De vertraging bedraagt meer dan een uur.

meenweg-ongeval

Gerelateerde berichten

  • Uren geen treinverkeer tussen Goor en Zutphen15 mei 2019 Uren geen treinverkeer tussen Goor en Zutphen Het trein verkeer tussen Goor en Zutphen lag vanmiddag enkele uren stil vanwege een aanrijding met een persoon bij Lochem. Reizigers vanuit Hengelo die richting Zutphen zijn vervoerd met […]
  • Levenloos lichaam na uren uit kanaal gevist17 december 2014 Levenloos lichaam na uren uit kanaal gevist Het dode lichaam, vermoedelijk van een man, is zojuist uit het water gehaald door een duikteam uit Den Haag. De politie sluit een misdrijf niet uit. Het levenloze lichaam lag uren in het […]
  • Auto te water in De Meene UPDATE)19 oktober 2020 Auto te water in De Meene UPDATE) Een personen-auto is aan het einde van de middag het Twentekanaal ingereden. De geparkeerde auto, die waarschijnlijk niet op de handrem stond, is het water ingegleden vanaf de Meenweg net […]
  • Auto belandt op zijn kop in de sloot5 februari 2015 Auto belandt op zijn kop in de sloot De sneeuwval van vannacht zorgt voor spekgladde wegen met onvermijdelijke ongelukken tot gevolg. Op de Klemmerweg in Markelo net buiten Goor belandde een auto op zijn kop in de sloot. De […]
  • Fikse verkeershinder en blikschade na aanrijding bij Hoek24 oktober 2017 Fikse verkeershinder en blikschade na aanrijding bij Hoek Een curieuze botsing met twee auto's vanochtend op de Enterseweg. Bij de afrit van Servicestation Hoek kwamen een Renault en Fiat bijna frontaal met elkaar in aanraking. Grote […]