Biertje na natte uitgave fietsvierdaagse

Moe, nat maar voldaan. Dat was het algehele gevoel bij de deelnemers van de fietsvierdaagse. Het evenement zit er na vijf dagen op. Waar de fietsvierdaagse zondag begon onder zomerse omstandigheden viel de vierdaagse later in de week steeds meer in het water. Een aantal deelnemers liet de fiets zelfs binnen en ging op excursie in de regio. Aan de finish was er vanmiddag het zoet van het nieuwe Goorse biertje, de vlaggetjes van de fietsvierdaagse blijven desolaat achter op de bagagedrager.

fietsvierdaagse

Gerelateerde berichten

  • Fietsvierdaagse dit jaar met muzikale ontvangsten27 september 2021 Fietsvierdaagse dit jaar met muzikale ontvangsten Na de afgelasting van vorig jaar gaat de 28e editie van de Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse dit jaar wel door. Die is van maandag 18 tot en met donderdag 20 oktober met een gezellig […]
  • Geen fietsvierdaagse door coronavirus27 juli 2020 Geen fietsvierdaagse door coronavirus Er komt in dit najaar toch geen 28ste uitgave van de fietsvierdaagse. De organisatie moet naar eigen zeggen buigen voor het coronavirus. Aanvankelijk leek de editie van 2020 nog door te […]
  • ‘Geen enkele aanleiding om Fiets4daagse af te gelasten’15 mei 2020 ‘Geen enkele aanleiding om Fiets4daagse af te gelasten’ Waar veel andere evenementen die in dit kalenderjaar zouden worden gehouden inmiddels zijn gecancelled vanwege het Coronavirus, ziet de organisatie van de Fiets4daagse Hof van Twente geen […]
  • Herfts-Fiets4daagse blijft populair14 oktober 2019 Herfts-Fiets4daagse blijft populair De Herfst-fiets4daagse die vandaag bij de Goorse Reggehof is gestart blijft populair. Er zijn vanochtend zo'n 500 deelnemers opgestapt voor de eerste etappe. Dat is wel wat minder dan […]
  • Jubileumeditie Fietsvierdaagse van start22 oktober 2018 Jubileumeditie Fietsvierdaagse van start De Fietsvierdaagse Hof van Twente is vanmorgen weer van start gegaan. Een bijzondere editie, want het is de 25e keer dat honderden fietsers de mooie omgeving van Hof van Twente op de fiets […]