Groenlo volgende halte voor SV Hector in bekertoernooi

Geen competitievoetbal dit weekend voor de Goorse clubs. De KNVB heeft de herfstvakantie vrijgehouden om inhaal- en bekerduels in te plannen. Twenthe vond donderdag haar waterloo in de districtsbeker. Tweedeklasser RKZVC was na straschoppen te sterk voor de ploeg van trainer Michiel Mensink. SV Hector komt morgen in actie in de knock-outfase. De ploeg van trainer Mark Dijkstra wacht met een fitte selectie ook een opponent uit de achterhoek. In Groenlo is SV Grol vanaf 14.00 uur de opponent. GFC, dat in een poule zat met onder meer vv Twenthe, was al uitgeschakeld in het bekertoernooi. De Oudste Goorsche heeft een vrij weekend.

Markelohector7

Hector kan dus als gememoreerd beschikken over een fitte groep. “Er zijn wel wat kleine pijntjes”, laat trainer Mark Dijkstra weten. “We nemen deze wedstrijd wel serieus. En ik had ook ooit een trainer (Michel Boerebach red.) en die zei altijd: als we er toch zijn moeten we er ook maar wat van maken. En dat moeten wij dus ook doen. Er vol voor gaan. Dat past bij Hector”, besluit Dijkstra.

Gerelateerde berichten

  • GFC thuis, Hector naar UDI en Hofderby voor Twenthe5 oktober 2019 GFC thuis, Hector naar UDI en Hofderby voor Twenthe De Goorse clubs komen na wisselend succes in de eerste twee speelrondes vandaag en morgen weer in actie met onder meer een Hofderby voor vv Twenthe. Allereerst GFC dat vanmiddag vanaf […]
  • Laatste duels van 201413 december 2014 Laatste duels van 2014 Voor de Goorse clubs staat morgen de laatste wedstrijd van 2014 op de rol. Twenthe gaat met een fitte selectie op bezoek bij TVO in Beckum. Hector, dat vorige week knap de derby wist te […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]
  • Derby der rood-zwarten4 oktober 2014 Derby der rood-zwarten GFC gaat morgen op voor de tweede Hofderby van het seizoen. De Goorse rood-zwarten ontvangen Rood Zwart uit Delden. De promovendus is niet begonnen aan het nieuwe seizoen en staat onderin, […]
  • Streep door GFC – ABS20 januari 2019 Streep door GFC – ABS Voor het eerste elftal van GFC duurt de winterstop nog een week langer. Door de intrede van Koning Winter in ons kikkerlandje is het veld op Sportpark Heeckeren onbespeelbaar en kan er […]