Hector uit bekertoernooi na nederlaag in Groenlo

Hector is er niet in geslaagd om de volgende ronde te bereiken in het regionale bekertoernooi. De Goorse vierdeklasser ging in Groenlo met 5-0 onderuit tegen sv Grol dat een klasse hoger speelt. Hector kwam in de eerste helft goed mee maar kwam desondanks toch met 1-0 achter. Na een dik half uur kopte Mart Willemsen de 1-0 binnen. Dat was ook de ruststand. Direct na rust viel de 2-0. Na een mooi Grolse combinatie schoot Mathijs Warner binnen. Daarna liet Hector de teugels vieren en kon Grol de score uitbouwen via een kopbal van Mart Zieverink en twee strafschoppen die beiden werden benut door Jordy Oonk.

grolhector1

“We kwamen prima mee in de eerste helft tegen het uitstekend voetballende ploeg” aldus aanvoerder Joost Minkjan. “De 2-0 viel te vroeg in de tweede helft. Daarna knapte er iets bij ons en lieten we het aardig lopen.” Hector speelde zonder Rick Biesemaat en Cris Haverslag. Laatstgenoemde kreeg rust na de twee interlands die hij deze week speelde met het Nederlands militair elftal. Daarmee verloor hij in de strijd om de zogenoemde Kentish Cup met 1-0 van Engeland en met 3-0 van Frankrijk.

In het regionale bekertoernooi verloor vv Twenthe afgelopen donderdag na 0-0 en strafschoppen, thuis tegen RKZVC. Het tweede team van de Goorse Tricolores ging gisteravond onderuit tegen reserve-hoofdklasser AZSV. In Aalten werd het 4-0.