Bingo-middag weer op de rol

De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00  en de kosten zijn € 5,–per persoon. Daar staat tegenover dat er wel prijzen zijn te winnen. Voor meer informatie kunt u bellen met Ida Olydam 06-14784749.

bingodoesgoor

Gerelateerde berichten

  • Bingoballen rollen weer op ’t Doesgoor19 april 2016 Bingoballen rollen weer op ’t Doesgoor De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00 […]
  • Bingoballen weer in het rad27 maart 2016 Bingoballen weer in het rad De bingoballen rollen donderdag weer bij wijkvoorziening ’t Doesgoor. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00  en de […]
  • Doesgoor weer in het teken van de Bingo26 juni 2016 Doesgoor weer in het teken van de Bingo De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00 […]
  • Bingo op ’t Doesgoor26 september 2016 Bingo op ’t Doesgoor De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van sv Hector. De bingo begint om […]
  • Bingoballen rollen weer op ’t Doesgoor21 februari 2016 Bingoballen rollen weer op ’t Doesgoor Wijkvoorziening ‘t Doesgoor organiseert vanaf donderdagmiddag weer haar maandelijkse bingo voor senioren. Vanaf 14.00 uur zullen de ballen weer vallen in de kantine van sv Hector aan de […]