Goorse turnsters Overijssels kampioen

Groot sportsucces met een Goors randje. Turnsters Mabel Haafkes, Britt Willemsen en Irene van de Riet hebben namelijk een Overijsselse titel behaald. Zij legden namens GV Excelsior en de omliggende teams in de Hof beslag op de provinciale titel bij het onderdeel plan-pegasus. Bij het onderdeel tafelspringen mocht het Hof van Twente-team een zilveren medaille in ontvangst nemen. Op het toestel air-track misten ze net het podium, de ploeg werd vierde. Ook het team Hof van Twente 7 behaalde twee medailles. Zo was er dus ook twee keer brons voor Romee Wittrock, Lizeth Scholten en Tess Bijl uit Goor.

overijssels-kampioen

Gerelateerde berichten

  • Turngoud voor Leferink, Scholten en Notkamp8 mei 2017 Turngoud voor Leferink, Scholten en Notkamp Mooie successen voor de turntalenten van GV Excelsior dit weekeinde. In Nieuwleusen werd de jonge Pien Leferink Overijssels kampioen bij de pupillen 2-D2. Floor Toornstra kwam 0.05 punt te […]
  • Zara ten Voorde naar NK springen in Ermelo21 juli 2022 Zara ten Voorde naar NK springen in Ermelo De jonge Goorse amazone Zara ten Voorde mag met haar pony Zazoe SK naar het Nederlands Kampioenschap springen in Ermelo. Het 11-jarige talent werd afgelopen zaterdag Overijssels kampioen […]
  • Clubdag GV Excelsior15 juni 2022 Clubdag GV Excelsior Komende zondag 19 juni, houdt gymnastiekvereniging Excelsior een clubdag in sporthal dDe Mossendam. De leden zullen dan verschillenden voorstellingen geven voor jong en oud. Van […]
  • Na lang wachten eindelijk les van de grote meester…15 september 2021 Na lang wachten eindelijk les van de grote meester… Hij heeft er bijna een jaar op moeten wachten maar gisteren was het dan eindelijk zover. Het Goorse turntalent Puck Ligtenbarg kreeg gisteren een turnclinic van voormalig Olympisch […]
  • Radio 538 maakt droom Goorse Puck waar5 oktober 2020 Radio 538 maakt droom Goorse Puck waar Het is een droom die uitkomt voor de 8-jarige Puck Ligtenbarg uit Goor. Hij krijgt binnenkort een turnclinic van niemand minder dan zijn grote voorbeeld Epke Zonderland. De jonge […]