Phenix A1 overtuigend kampioen

Het hoogste jeugdteam van korfbalvereniging Phenix ’72 is overtuigend kampioen geworden in de derde klasse. Dat is het hoogste haalbare niveau voor dit team omdat de A1 alleen maar uit dames bestaat. Voor een hoger niveau moeten ook er ook heren meedoen. De Goorse korfbaltalenten werden kampioen zonder nederlaag. Bijna alle duels werden gewonnen, één wedstrijd eindigde gelijk. Ook het doelsaldo spreekt tot de verbeelding: +53. Het A1-team gaat in de najaarscompetitie de zaal in en komt dat ook uit de derde klasse en speelt dan haar wedstrijden vooral in Arnhem en omgeving. Het eerste seniorenteam maakt ook al vaak gebruik van speelsters van de A1 dat overigens kampioen werd zonder te spelen.

phenixjeugdkampioen1Phenix A1. De jongens op de foto zijn invallers uit de B1

Gerelateerde berichten

  • Phenix behaalt zaaltitel na 20 jaar5 maart 2018 Phenix behaalt zaaltitel na 20 jaar Het eerste team van korfbalvereniging Phenix '72 is gisteravond kampioen geworden in vierde klasse van de zaalcompetitie. Het is voor het eerst in 20 jaar dat de Goorse korfbalvereniging […]
  • Phenix kampioen maar nog niet gepromoveerd31 mei 2015 Phenix kampioen maar nog niet gepromoveerd De korfballers van Phenix zijn vandaag kampioen geworden van de vierde klasse maar moeten met twee medekampioenen uitmaken wie er promoveert naar de derde klasse. De laatste wedstrijd werd […]
  • Phenix klopt koploper29 september 2014 Phenix klopt koploper Een mooie zege voor het vlaggeschip van korfbalvereniging Phenix '72. Koploper Olympia '22 uit Borculo werd, op het kunstgras van 't Doesgoor, met 5-4 verslagen. Na een eerste helft waarin […]
  • Phenix verliest laatste veldwedstrijd13 oktober 2014 Phenix verliest laatste veldwedstrijd De korfballers en korfbalsters van Phenix '72 hebben gisteren de laatste veldwedstrijd van het seizoen verloren. Op het kunstgras van 't Doesgoor werd het uiteindelijk 9-14 voor de gasten […]
  • Schoolkorfbal morgen op ’t Doesgoor8 april 2016 Schoolkorfbal morgen op ’t Doesgoor Op sportpark 't Doesgoor is morgenmiddag het schoolkorfbaltoernooi dat wordt georganiseerd door Phenix '72. Vanaf 14.00 wordt er gestreden door de verschillende Goorse schoolteams. De […]