Gorenaar zwaargewond bij ongeval Neede

Een 38-jarige man uit Goor is gistermiddag kort na 17:00 zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval aan de Diepenheimseweg in Neede. Door onbekende oorzaak botste de auto aan de verkeerde kant van de weg tegen een boom. Het slachtoffer is door de brandweer bevrijd en naar het ziekenhuis in Enschede overgebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Meer foto’s

Gerelateerde berichten

  • jb hans natas 125 jaar12 april 2013 Koperen huwelijk voor Hans en Natasja Vandaag vieren Hans en Natasja Bruijns hun 12,5 jarig huwelijk. The Friends and the Little Friends hebben ter gelegenheid van deze mijlpaal de tuin versierd en maken zich alvast op voor de […]
  • 14 december 2015 Kerstbijeenkomst Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu houdt woensdagavond haar jaarlijkse Kerstbijeenkomst. De avond wordt verzorgd door Jessica Wassenaar. De aftrap is met het zingen van Nederlandse kerstliederen, waarna […]
  • Mishandelende verwaarlozing…17 april 2018 Mishandelende verwaarlozing… Hoe verschrikkelijk dat we van de week konden lezen dat jonge leerlingen thuis zitten omdat ze “stress” hebben. De net gewezen kleutertjes zitten met burn-out verschijnselen thuis. Ze eten […]
  • Karin Oosterveld wint Koniginnerit21 juli 2011 Karin Oosterveld wint Koniginnerit De Koniginnerit in de Tour de France is in de Goorse Tourpoule een prooi geworden voor Karin Oosterveld. Zij verzamelde de meeste punten in de achttiende rit naar de Galibier […]
  • autovandalen-voorburg-031119 februari 2013 Roep om burgerwacht Na de recente vernielingen aan auto's op het Schoolfeestplein en De Wijnkamp beraden buurtbewoners zich op maatregelen. De redactie ontving een mail van Tom Jaspers Fayer die al eerder de […]