Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten

Voor de komende editie van ‘Winters Genieten’ is Goor Collectief weer op zoek naar standhouders uit Goor die namens verenigingen, instellingen of zelf als particulier waar willen verkopen op zaterdag 17 december in het centrum van Goor. Naast de braderie zijn er tijdens de winterfair de hele middag allerhande andere activiteiten en optredens tijdens ‘Winters Genieten’ dat de laatste jaren steeds succesvoller blijkt, zeker ook na de verplaatsing naar de zaterdag. Er hebben zich volgens het organiserende Goor Collectief al aardig wat standhouders ingeschreven maar er zijn nog genoeg kramen van vier meter beschikbaar die kunnen worden gehuurd voor een bedrag van 17 euro en 50 cent. Aanmelden kan via service@nullwelkomingoor.nl. Er wordt wel gevraagd om te melden wat er gaat worden verkocht.

????????????????????????????????????

Gerelateerde berichten

  • Centrum vol kraampjes tijdens Winters Genieten17 december 2015 Centrum vol kraampjes tijdens Winters Genieten Het Goorse stadshart zal komende zaterdag de sfeer uitademen van een winterse braderie. Er worden meer dan meer dan 90 kramen bezet door diverse winkeliers, verenigingen en instellingen […]
  • Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas13 december 2016 Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat onder de houders van de Gelukspas drie geldprijzen verdelen op de laatste dag van dit jaar. De prijzen van respectievelijk € 150,-,€ 75,- en € […]
  • Opblaasbare kerk en veel muziek tijdens Winters Genieten13 december 2018 Opblaasbare kerk en veel muziek tijdens Winters Genieten Een grote roze kerk, veel muziek, kinderactiviteiten en de nodige hapjes en drankjes. Dat zijn globaal de ingrediëten tijdens de komende editie van Winters Genieten in het Goorse […]
  • Gezellige drukte tijdens Winters Genieten19 december 2015 Gezellige drukte tijdens Winters Genieten De beslissing om het evenement Winters Genieten in het Goorse centrum te verplaatsen van de zondag naar de zaterdag heeft goed uitgepakt. Er was vanmiddag en vanavonv veel publiek op de […]
  • Sneeuw al vroeg voor Winters Genieten…10 december 2017 Sneeuw al vroeg voor Winters Genieten… Als dit een voorbode is voor de sfeer volgende week in het Goorse stadshart kon het wel eens een treffende editie worden van Winters Genieten. Het centrum wordt dan omgetoverd tot een […]