Griezeltuin in de Wielewaalstraat

Het is, zeker als de duisternis is ingetreden, een angstaanjagend gezicht. De tuin van de familie Oudenampsen in de Goorse Wielewaalstraat is volledig ‘gepimpt’ in Halloween-stijl. Het griezelfeest dat is overgewaaid vanuit Amerika, wint ook in Goor aan populariteit. Zo waren er in de voorbije weken al Halloween-party’s met spooktochten door het Goorse die zelfs al bijna een klopjacht ontketenden na het gerucht dat er een horrorclown was gesignaleerd. Gisteravond was er een Halloween-party op de Waerdenborch en in het komend weekeinde zijn er ook weer een aantal Halloween-activiteiten zoals een griezeltocht van jongerenkoor Eigenwijs die morgenavond plaats vindt én een ‘Halloween Fright Night’ die zaterdagavond in buurthuis ’t Gijmink wordt gehouden. Komende maandag is dé dag waarop het echt Halloween is. Vanuit de traditie gaan kinderen dan verkleed langs de deuren en roepen ‘Trick or treat!’, waarna het de bedoeling is dat ze snoepgoed krijgen.

halloweenwielewaal1De griezeltuin in de Wielewaalstraat (foto’s: Patrick ter Elst)

Gerelateerde berichten

  • Goorse griezelaars…(UPDATE)1 november 2014 Goorse griezelaars…(UPDATE) Het is een Amerikaans feest wat in Nederland mondjesmaat aan terrein wint: Halloween. Ook in Goor waren er op verschillende plaatsen als griezels verklede kinderen die met het zogenoemde […]
  • Griezelen in de duisternis…3 november 2017 Griezelen in de duisternis… Zo'n 130 Goorse kinderen waagden het vanavond om zich in de duisternis van de Goorse Meene te laten schrikken door de meest enge personages die opdoken vanuit het niets en niet alleen de […]
  • Opwinding over mogelijke horrorclown in Goor15 oktober 2016 Opwinding over mogelijke horrorclown in Goor De horrorclown lijkt ook Goor in zijn greep te hebben. Op dit moment is een klopjacht gaande op de weerzinwekkende harlekijn. Veel mensen zijn na een bericht van 112 Goor op zoek naar de […]
  • Karaokefeest, Halloween en Stadsderby3 november 2017 Karaokefeest, Halloween en Stadsderby De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die door de Goorse jeugd vanavond kan worden ondernomen in het kader van Halloween met als startlocatie Lekker […]
  • Trick or treat…1 november 2017 Trick or treat… Het was griezelig eng op sommige plaatsen in Goor gisteravond. Zo werden op De Whee en De Hogenkamp mensen verrast met eng verklede kinderen in het kader van Halloween. Een Amerikaanse […]