Tegenwind, Premium, KNA en filmfestival

En weer een volle activiteitenagenda met allereerst een wel hele actuele titel van de voorstelling die Lenette van Dongen vanavond geeft in De Reggehof. De cabaretière brengt haar programma ‘Tegenwind’. Dat gaat in dit geval niet over windmolens in de Hof van Twente maar wel over de wind die ze voelt als ze vanuit de grote stad de rust op zoekt in een dorpje aan zee. Morgen speelt de Goorse rock- en bluesformatie Premium onder leiding van Paul Gelen bij De Ster en is er in De Reggehof het najaarsconcert van de Goorse accordeonvereniging KNA in De Reggehof waar zondagmiddag het gratis Filmfestival plaats vindt van Filmhuis Alleman. Dan zijn er ook twee Hofderby’s in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. GFC speelt thuis tegen Rood Zwart terwijl Hector op bezoek gaat bij Sportclub Markelo.

premiumPremium

Gerelateerde berichten

  • Filmfestival krijgt zeker een vervolg12 november 2019 Filmfestival krijgt zeker een vervolg Het Filmfestival in de Goorse Reggehof was afgelopen zondag wederom een groot succes en krijgt een vervolg tijdens een vijfde editie op 8 november van het volgend jaar. Een behoorlijk […]
  • Open dag uitvaartcentrum, KNA en Filmfestival…8 november 2019 Open dag uitvaartcentrum, KNA en Filmfestival… Wederom een volle evenementenagenda met allereerst een 'back to the eighties-avond' in De Reggehof met The Wild Boys die de muziek van onder meer Duran Duran, Spandau Ballet, Wham, Elton […]
  • Morgen filmfestival bij Alleman10 november 2018 Morgen filmfestival bij Alleman Filmliefhebbers komen morgen uitgebreid aan hun trekken in de Goorse Reggehof bij Filmhuis Alleman. Daar is morgen een filmfestival met drie films die kunnen worden bekeken en een lunch […]
  • Opening Schoolfeestloodsen, Her Majesty en KNA…31 maart 2017 Opening Schoolfeestloodsen, Her Majesty en KNA… Nog twaalf weken en dan is het Feest der Feesten weer daar en dus zal de Schoolfeestkoorts in de komende periode weer hoog oplopen met morgen de eerste piek als de loodsen voor de […]
  • Reggehof-Festival toont Goorse diversiteit26 april 2015 Reggehof-Festival toont Goorse diversiteit Het Reggehof-Festival bood gisteravond een mooie inkijk in de muzikale diversiteit van de gebruikers van het verenigings- en evenementencentrum. Er waren de hele avond door optredens in de […]