Raedthuys ziet af van windmolenplannen in buitengebied

Readthuys Energie ziet af van de plannen om vier windmolens te plaatsen in het buitengebied van Goor. De Enschedese projectontwikkelaar onderzocht de mogelijkheden voor een windpark net buiten Goor in het gebied tussen de Holtdijk en de Slagdijk. Het project dat als werktitel ‘De Bosmoat’ heeft meegekregen stuit op veel weerstand van buurtbewoners. “We hebben met omwonenden gesproken en er werd dermate negatief op het idee gereageerd dat we hebben besloten om ons daar terug te trekken” aldus Arthur Vermeulen van Raedthuys. De Enschedese maatschappij had nog geen verzoek ingediend bij de gemeente. Dat heeft De Wolff Energie uit Heerenveen wel gedaan. Zij willen drie windmolenparken van in totaal 14 windturbines realiseren in Elsen, in de Meene en bij de Schipbeek.

windmolens3

Gerelateerde berichten