Kaarten Goorse Revue vanaf morgen te koop

Entreekaarten voor de Goorse Leegstandsrevue zijn vanaf morgen (vrijdag 28 okotober) te koop. De show die wordt gemaakt door het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink is op vrijdag 9 en zaterdag 10 december te zien in de achterzaal van De Ster. Naast het duo is er ook een muzikale rol weggelegd voor zanger Marcel Mengerink en worden ook andere ‘verrassende’ Gorenaren betrokken bij de Revue. Daarover in de komende weken meer op deze site. De toegangsbewijzen zijn voor 15 euro te koop bij café De Ster en Primera De Bandijk.

img_1360

 

Gerelateerde berichten

  • Betaald voetbal in Goor ?18 november 2016 Betaald voetbal in Goor ? Er zijn plannen voor een nieuwe voetbalclub in Goor die zich op termijn moet kunnen meten met de top van Europa. Er zijn documenten uitgelekt waaruit blijkt dat een aantal grote […]
  • Extra voorstelling Goorse Leegstandsrevue3 november 2016 Extra voorstelling Goorse Leegstandsrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Leegstandsrevue op donderdagavond 8 december. Dit is besloten na de run op kaarten voor vrijdag de 9e- en zaterdag 10 december. Die waren […]
  • Daverende aftrap Goorse Revue14 december 2019 Daverende aftrap Goorse Revue De kop is eraf voor de deelnemers aan de Grote Goorse Kerstrevue. De show van het cabaretduo Eeftink/Schabbink beleefde gisteren een daverende première in de achterzaal van De Ster. […]
  • Run op kaarten Goorse Revue (UPDATE)28 oktober 2016 Run op kaarten Goorse Revue (UPDATE) Er was vandaag een run op toegangskaarten voor de Goorse Leegstandsrevue. Bij Primera De Bandijk en café De Ster waar de voorverkoop vanochtend startte, waren de kaarten voor de […]
  • Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start14 oktober 2019 Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start Tickets voor de Goorse Grote Kerstrevue zijn vanaf vandaag te koop bij Café De Ster en Primera De Bandijk. De Revue is op de vrijdagen en zaterdagen 13,14,20 en 21 december in de […]