Weer een weg afgesloten, Plasdijk geheel opengebroken

Het geduld van de automobilist in Goor wordt dezer dagen op de proef gesteld. Op veel plekken wordt aan de weg gewerkt zoals de Hengevelderstraat en de N755 richting de A1. Vanaf vandaag is ook de Plasdijk niet begaanbaar. Deze weg tussen Goor en Markelo wordt in de komende maanden onder handen genomen door aannemer NTP Infra. Als alles volgens planning verloopt, is het werk klaar op 23 december. Het bestaande asfalt wordt aangepakt en er worden drempels geplaatst om de weg in te richten als 60 kilometer-zone. De weg wordt in zijn geheel opgebroken. Aanliggende woningen en bedrijven zijn alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

plasdijk3

Gerelateerde berichten

  • Raedthuys ziet af van windmolenplannen in buitengebied27 oktober 2016 Raedthuys ziet af van windmolenplannen in buitengebied Readthuys Energie ziet af van de plannen om vier windmolens te plaatsen in het buitengebied van Goor. De Enschedese projectontwikkelaar onderzocht de mogelijkheden voor een windpark net […]
  • Goorse wegen volgende week in reparatie18 mei 2015 Goorse wegen volgende week in reparatie De gemeente Hof van Twente laat volgende week diverse reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan wegen in en om Goor. De Twentse Weg- en Waterbouw B.V. (TWW) gaat nieuwe asfaltdeklagen en […]
  • Felle brand verwoest woonboerderij Holtdijk10 mei 2016 Felle brand verwoest woonboerderij Holtdijk Aan de Holtdijk staat een woonboerderij in brand. Het gebouw in het buitengebied van Goor is helemaal verloren gegaan door het vuur. De brand ontstond bij werkzaamheden aan het rieten […]
  • Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten4 juli 2017 Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten De provinciale weg N346 tussen Goor en Hengelo wordt van maandag 24 juli tot en met zaterdag 29 juli voor een deel volledig afgesloten voor werkzaamheden aan het wegdek. Dat is bekend […]
  • Inloopbijeenkomst over zonnepark Spechthorst24 april 2018 Inloopbijeenkomst over zonnepark Spechthorst Er is komende donderdag een inloopbijeenkomst over het nieuw te realiseren zonnepark Spechthorst. Die is komende donderdag tussen 17:00 uur en 19:00 uur in het gemeentehuis in Goor. Het […]