Weer een weg afgesloten, Plasdijk geheel opengebroken

Het geduld van de automobilist in Goor wordt dezer dagen op de proef gesteld. Op veel plekken wordt aan de weg gewerkt zoals de Hengevelderstraat en de N755 richting de A1. Vanaf vandaag is ook de Plasdijk niet begaanbaar. Deze weg tussen Goor en Markelo wordt in de komende maanden onder handen genomen door aannemer NTP Infra. Als alles volgens planning verloopt, is het werk klaar op 23 december. Het bestaande asfalt wordt aangepakt en er worden drempels geplaatst om de weg in te richten als 60 kilometer-zone. De weg wordt in zijn geheel opgebroken. Aanliggende woningen en bedrijven zijn alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

plasdijk3

Gerelateerde berichten

  • Raedthuys ziet af van windmolenplannen in buitengebied27 oktober 2016 Raedthuys ziet af van windmolenplannen in buitengebied Readthuys Energie ziet af van de plannen om vier windmolens te plaatsen in het buitengebied van Goor. De Enschedese projectontwikkelaar onderzocht de mogelijkheden voor een windpark net […]
  • Goorse wegen volgende week in reparatie18 mei 2015 Goorse wegen volgende week in reparatie De gemeente Hof van Twente laat volgende week diverse reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan wegen in en om Goor. De Twentse Weg- en Waterbouw B.V. (TWW) gaat nieuwe asfaltdeklagen en […]
  • Innovatie windmolen in het buitengebied4 oktober 2018 Innovatie windmolen in het buitengebied Er was veel protest tegen de komst van windmolens in het buitengebied van Goor en dat leidde ertoe dat initiatieven daartoe allemaal sneuvelden. Toch is er gisteren een windmolen geplaatst […]
  • Verbreding A1 levert twee jaar oponthoud op19 december 2018 Verbreding A1 levert twee jaar oponthoud op Goorse automobilisten die regelmatig de snelweg A1 benutten moeten vanaf februari rekening houden met forse vertragingen door werkzaamheden. Rijkswaterstaat heeft de planning voor de […]
  • Felle brand verwoest woonboerderij Holtdijk10 mei 2016 Felle brand verwoest woonboerderij Holtdijk Aan de Holtdijk staat een woonboerderij in brand. Het gebouw in het buitengebied van Goor is helemaal verloren gegaan door het vuur. De brand ontstond bij werkzaamheden aan het rieten […]