In Between viert 10-jarig jubileum

Het Goorse koor In Between viert dezer dagen haar tweede lustrum. Het koor werd in 2000 opgericht om de leemte op te vullen die nog werd ingevuld door de bestaande zangkoren. In Between viert haar 10-jarige bestaan op zaterdag 27 november met een thematische eucharistieviering in de Petrus en Pauluskerk in Goor. Voor deze viering heeft het koor een aantal speciale liederen uit “A Little Jazz Mass” van Bob Chilcott ingestudeerd en zal deze tijdens de viering ten gehore brengen. De┬áviering begint om 18.00 uur.

inbetween

Gerelateerde berichten

  • Lerarentekort op basisscholen17 december 2018 Lerarentekort op basisscholen Lege klassen en schoolpleinen dreigen. Er is op vijf ondervraagde basisscholen in Goor een tekort aan invallers. Dat blijkt uit een rondgang van Linde Lamers, die dit heeft onderzocht. De […]
  • foto bassie en adriaan23 mei 2013 Bassie & Adriaan in buitengebied Goor Zij zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Meerdere generaties in dit land zijn met Bassie en Adriaan opgegroeid en leven de religie B&A. De afgelopen dagen is het olijke duo […]
  • Vluchtelingenkinderen en Goorse kinderen komen samen3 januari 2017 Vluchtelingenkinderen en Goorse kinderen komen samen Een dag vol activititeiten in en om de Laarschool, komende donderdag. Daar komen vluchtelingenkinderen en Goorse kinderen samen samen voor allerlei activiteiten. Het initiatief is genomen […]
  • Spanninga snelste Gorenaar in StrongmanRun6 september 2015 Spanninga snelste Gorenaar in StrongmanRun 21 kilometer klauteren door de modder en 39 hindernissen bedwingen. Dat was de opdracht voor tientallen Gorenaren vandaag in Hellendoorn en Nijverdal. Zij deden net als 7000 deelnemers uit […]
  • Spinselmot rukt op19 mei 2019 Spinselmot rukt op De struiken op de hoek Coornhertstraat/Pieter Langedijkstraat bieden een vreemde aanblik. Een deken van witte spinrag lijkt er zo overheen gegooid als in een griezelfilm. Het doet denken […]