Twenthe delft onderspit bij Columbia

Twenthe Goor heeft vanmiddag de vierde nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van trainer Michiel Mensink kreeg geen poot aan de trapper bij Columbia. In Apeldoorn won de gastheer met 4-1. Halverwege was het nog 1-0 door een kopgoal van Berry de Jong, maar na de rust was het heel snel 2-0 via Roger Oonk. De thuisploeg was veel feller dan de bezoekers en tilde de marge naar drie in de 69ste minuut via Maxime Koutamey. Aanvoerder Mark Nijland redde nog wel de eer, maar het slotakkoord was wederom voor Columbia. Berry de Jong bepaalde in de slotminuut de eindstand op 4-1 en dat was niet geflatteerd.

columbiatwentheTwenthe staat na acht speelronden nu op acht punten. Volgende week wacht het treffen met koploper Overwetering. De ploeg won zonder puntenverlies al de eerste periode.