GFC verdiend onderuit tegen Rood Zwart

GFC heeft vanmiddag de Hofderby tegen Rood Zwart met 1-3 verloren. Daardoor zakt de formatie naar de elfde plek op de ranglijst in de vierde klasse B. Op sportpark Heeckeren kwamen de bezoekers na 24 minuten op 0-1 door een treffer van Tom Hudepol. Vlak voor rust kwam het beter voetballende Rood Zwart op 0-2 nadat Thomas de Graaf binnen kon schieten. Na de thee kwam GFC wel beter in de wedstrijd maar bleven de bezoekers uit Delden de bovenliggende partij

gfcroodzwart3Net na rust was het duel al nagenoeg beslist toen Rood Zwart een penalty kreeg. Raymond Kenkhuis werd in het 16 meter-gebied onderuit gehaald door doelman Dennis Vorkink en de toegekende strafschop werd benut door Thijs oude Meijers. Halverwege de tweede helft deed olaf Siegers nog wel wat terug namens GFC dor de 1-3 binnen te koppen. Vlak voor tijd trof de Goorse ploeg nog de lat waarmee de teleurstellende wedstrijd voor GFC ten einde kwam. Volgende week gaat de ploeg van trainer Romano Lammertink op bezoek bij FC Aramea, de numer drie op de ranglijst.