Hector speelt gelijk in Markelo

Hector hield uiteindelijk een punt over aan het duel in en tegen Markelo en daar konden de groen-witten uiteindelijk het minst tevreden mee zijn van de twee ploegen. Hector was met name voor rust de betere ploeg en kwam op voorsprong nadat doelman van der Sluis een doorgebroken speler neerhaalde. De strafschop die daarop volgde werd goed binnen geschoten door spits Marinus Wolters. Na een half uur moest aanvoerder Joost Minkjan met een hamstringblessure van het veld en dat deed Hector geen goed. Vlak voor rust tekende Bas Schreurs voor de gelijkmaker na een voorzet van Jerry Dollekamp.

markelohector8In de tweede helft kreeg Hector nog twee goede kansen op de voorsprong maar een schot van Cristian Haverslag belandde in het zijnet en een kopbal van Dennis ter Elst uit een voorzet ging over. Markelo stelde daar nog een kans tegenover maar gescoord werd er niet meer in het tweede bedrijf waardoor de Hofderby onbeslist eindigde in 1-1. Hector blijft vierde op de ranglijst in de vierde klasse B met 13 punten uit 8 wedstrijden en speelt volgende week op eigen veld tegen BSC/Unisson uit Boekelo dat zesde staat maar wel evenveel punten als de ploeg van trainer Mark Dijkstra. (foto’s: Jeroen van Vliet)

markelohector6

markelohector7

markelohector4

markelohector5

Gerelateerde berichten

  • Hector onderuit tegen Markelo2 april 2017 Hector onderuit tegen Markelo Hector verloor vanmiddag op eigen veld van sportclub Markelo dat door een late treffer de drie punten mee mocht nemen. Het werd 0-1 na een ruststand van 0-0. I de eerste helft golfde het […]
  • Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg12 maart 2017 Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg Een zure nederlaag vandaag voor sv Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging in Boekelo met 5-2 onderuit tegen BSC Unisson. Na twintig minuten kwam de thuisploeg, in […]
  • Hector overklast FC Aramea: 4-111 december 2016 Hector overklast FC Aramea: 4-1 Een prachtige middag voor sv Hector. De groen witten zorgden voor een verrassing door het Enschedese FC Aramea met maar liefst 4-1 te kloppen. Bij rust was het 3-1 voor de ploeg van […]
  • Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart27 november 2016 Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart Hector moet een pas op de plaats maken in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Mark Dijkstra verloor vanmiddag op eigen veld met 1-3 van Rood Zwart en zakt daarmee van de 4e naar de 6e […]
  • Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector16 oktober 2016 Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector Vorige week greep hij al zijn kans in de basis-elf van Hector door twee goals te maken in de met 1-3¬†gewonnen wedstrijd tegen TVO. In het thuisduel tegen Rietmolen herhaalde Rick Biesemaat […]