Hector speelt gelijk in Markelo

Hector hield uiteindelijk een punt over aan het duel in en tegen Markelo en daar konden de groen-witten uiteindelijk het minst tevreden mee zijn van de twee ploegen. Hector was met name voor rust de betere ploeg en kwam op voorsprong nadat doelman van der Sluis een doorgebroken speler neerhaalde. De strafschop die daarop volgde werd goed binnen geschoten door spits Marinus Wolters. Na een half uur moest aanvoerder Joost Minkjan met een hamstringblessure van het veld en dat deed Hector geen goed. Vlak voor rust tekende Bas Schreurs voor de gelijkmaker na een voorzet van Jerry Dollekamp.

markelohector8In de tweede helft kreeg Hector nog twee goede kansen op de voorsprong maar een schot van Cristian Haverslag belandde in het zijnet en een kopbal van Dennis ter Elst uit een voorzet ging over. Markelo stelde daar nog een kans tegenover maar gescoord werd er niet meer in het tweede bedrijf waardoor de Hofderby onbeslist eindigde in 1-1. Hector blijft vierde op de ranglijst in de vierde klasse B met 13 punten uit 8 wedstrijden en speelt volgende week op eigen veld tegen BSC/Unisson uit Boekelo dat zesde staat maar wel evenveel punten als de ploeg van trainer Mark Dijkstra. (foto’s: Jeroen van Vliet)