Olympia boekt belangrijke zege op DTS

De tafeltennisheren van Olympia hebben uitstekende zaken gedaan in de eerste klasse B. De Goorse equipe won met 7-3 DTS 3 uit Enschede en staat nu zelfs tweede in de stand. Toch blijft handhaving het eerste doel voor Olympia, dat slechts een marge heeft van vier punten op Dentac dat voorlaatste staat. Vrijdag mag de Goorse ploeg aantreden in Mariënheem tegen Effect 1, dat derde staat.

Gerelateerde berichten

  • Tafeltennissers Olympia doen goede zaken4 april 2016 Tafeltennissers Olympia doen goede zaken De tafeltennisheren van Olympia hebben een goed weekend achter de rug. De Goorse ploeg zag de concurrentie punten verspelen en won zelf met 8-2 van DTS uit Enschede. De voorsprong van de […]
  • Olympia blijft aan kop na gelijkspel20 november 2018 Olympia blijft aan kop na gelijkspel Een gelijkspel voor Olympia 1 in de eerste klasse C. In de topper tegen Vitesse bleven beide ploegen steken op 5-5. Door de puntendeling blijft Olympia nog wel aan kop met één punt […]
  • Olympia 1 en 2 bijna kampioen13 april 2015 Olympia 1 en 2 bijna kampioen Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is bijna kampioen. Twee winstpartijen in de laatste wedstrijd tegen concurrent Quick '20 is genoeg voor de titel. Olympia won in de […]
  • Olympia 1 begint met twee zeges24 september 2018 Olympia 1 begint met twee zeges Het eerste team van Olympia is de najaarscompetitie in de eerste klasse C uitstekend begonnen met twee overwinningen. In Twello werd afgerekend met Trias, terwijl ook Vitesse aan de […]
  • Olympia degradeert maar blijft eersteklasser15 januari 2018 Olympia degradeert maar blijft eersteklasser Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia blijft ondanks degradatie toch actief in de eerste klasse. De Goorse ploeg won de laatste competitiewedstrijd met 6-4 van concurrent DTS […]