Hockeydames kloppen Holten: 4-0

De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey Club wonnen zondag met 4-0 van Holten. Met rust was het 2-0 door doelpunten van Ilse Veltkamp en Verel Bolink. In de tweede helft scoorde Isabel Hevink en Ilse Veltkamp nogmaals. De uitslag had veel groter uit kunnen vallen voor de ploeg van trainster Ans Vorkink. Het was aan de uitstekend spelende keepster van Holten te danken dat het slechts bij 4-0 bleef. Holten kwam niet voor de Goorse goal of in de cirkel De heren van de GMHC gingen onderuit. Op eigen veld werd met 1-7 verloren van het tweede herenteam van het Enschedese Drienerlo.

gmhcdames1GMHC Dames 1

Gerelateerde berichten

  • Zevenklapper voor GMHC-dames28 november 2016 Zevenklapper voor GMHC-dames De hockeydames van de Goorse Mixed Hockeyclub hebben de eerste seizoenshelft afgesloten met een klinkende 7-0 overwinning. Tegen het Deventerse Oude IJsselstreek was het bij rust al 4-0. […]
  • Hevink slaat gehavend GMHC naar zege10 oktober 2016 Hevink slaat gehavend GMHC naar zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club boekte een keurige 5-0 zege op Twello. Ondanks afwezigheid van enkele speelsters werd toch met speels gemak gewonnen. Isabel Hevink […]
  • Eerste zege voor GMHC-dames19 oktober 2015 Eerste zege voor GMHC-dames Het eerste damesteam van GMHC boekten gisteren de eerste zege van het seizoen. Tegen Druten werd het op het eigen kunstgras aan de Rubensstraat 4-0. Bij rust was het 2-0 door treffers van […]
  • Hockeyheren- en dames boeken winst15 mei 2017 Hockeyheren- en dames boeken winst De hockeyers van GMHC hebben gisteren een 5-2 overwinning geboekt op HC Twente 2. Na een 2-2 ruststand zette de Goorse ploeg na rust op orde op zaken. Roegier Roerade was met drie treffers […]
  • Hockey-dames- en heren GMHC weten niet te winnen18 september 2016 Hockey-dames- en heren GMHC weten niet te winnen De hockeydames van GMHC hebben vandaag de competitiewedstrijd tegen Haackey met 4-5 verloren. Op eigen veld was de opponent uit Haaksbergen beter in de eerste helft. Bij rust was het 1-2. […]