Medicijnen verloren geraakt

Een Goorse patient is vancohtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur meerdere soorten medicatie verloren op de weg van het Medisch Centrum de Olpihant naar het Tuindorp. Het gaat om verschillende soorten medicijnen die gezamenlijk verpakt zijn. Iedereen in Goor wordt gevraagd uit kijken naar de medicijnen die ergens tussen de Irisstraat en de Juriën Sprakelstraat zijn verloren. Wie wat gezien of gevonden heeft wordt gevraagd om direct contact op te nemen met de politie.

medicijnen2

Gerelateerde berichten

  • Weg nu echt vrij voor bouw Constantijnhof13 juni 2015 Weg nu echt vrij voor bouw Constantijnhof Het zit al geruime tijd in het vat maar het lijkt er nu op dat de Goorse projectontwikkelaar Haafkes een begin kan maken met de bouw van De Constantijnhof. De gemeente Hof van Twente heeft […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Weer fietsen gestolen in Goor7 februari 2017 Weer fietsen gestolen in Goor Fietsendieven waren weer eens actief in het Goorse. Allereerst werd, afgelopen vrijdag of zaterdag in de vroege ochtend, een tweewieler gestolen van het merk Gazelle Orange aan de […]
  • Toch geen jonge statushouders naar ’t Tuindorp2 juni 2016 Toch geen jonge statushouders naar ’t Tuindorp Er komen toch geen 12 jonge vluchtelingen in de voormalige peuterspeelzaal in de Goorse Jurriën Sprakelstraat. De stichting Jarabee die verantwoordelijk is voor de begeleiding, heeft dat […]
  • Aandacht voor suikerziekte in Goorse apotheek14 november 2015 Aandacht voor suikerziekte in Goorse apotheek Het is vandaag Wereld Diabetes-dag. De dag waarop, ook door de Goorse apotheek, aandacht wordt gevraagd voor deze meest voorkomende chronische ziekte. Ruim één miljoen Nederlanders hebben […]