Sporttassen voor leden jarig Dynamiek in feestweek

Dinsdag 1 november 2016 was het op de kop af vijftig jaar geleden dat volleybalvereniging Dynamiek het levenslicht zag. En dat moest gisteren natuurlijk worden gevierd in thuisbasis de Mossendam, waar de leden iedere dinsdag hun vaste trainingsavond hebben. “Van de Stichting Stevig, die de sportzaal beheren, kregen we de ballonnen in de vorm van het getal 50”, zegt voorzitter Harrie Harperink. “De hele avond komen er allerlei mensen langs, het is even feest.” Naast champagne, was er voor de leden nóg een presentje: nieuwe sporttassen, met daarop prominent de feestelijke mijlpaal die de volleybalvereniging deze week viert. De feestweek beleeft aankomende zaterdag 5 november zijn hoogtepunt, met een reünie en feestavond in zalencentrum De Bebsel: “Dat wordt een bijzondere avond”, aldus Harperink.

 Voorzitter Harrie Harperink overhandigt een nieuwe sporttas aan lid van de vereniging Henriette Hensema


Voorzitter Harrie Harperink overhandigt een nieuwe sporttas aan lid van de vereniging Henriette Hensema

Gerelateerde berichten

  • Reünie Kuipers Holland doet oude tijden herleven in Mossendam3 september 2016 Reünie Kuipers Holland doet oude tijden herleven in Mossendam Een paar jaartjes ouder, maar op het veld nog even fanatiek als vroeger. Het was een bijzondere samenkomst deze zaterdag in sporthal De Mossendam, waar de mannen van het legendarische […]
  • Bert en Theo, een leven lang Dynamiek…26 november 2016 Bert en Theo, een leven lang Dynamiek… Lid van Verdienste. Die eretitel geniet Theo Veldhuis (foto rechts) sinds kort. De ijverige oefenmeester van volleybalvereniging Dynamiek is al twintig jaar trainer van de dames. Daarnaast […]
  • Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek28 augustus 2016 Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek De hel van het oosten voor even terug in sporthal De Mossendam. Komende zaterdag herleven heroïsche volleybaltijden in Goor als de volleybaltoppers van weleer weer samenkomen voor een […]
  • Volleybalclinics op Goorse scholen13 oktober 2018 Volleybalclinics op Goorse scholen Er worden in de komende periode volleybalclinics gegeven aan alle basisschoolleerlingen van de groepen 4 tot en met 8. Op initiatief van volleybalvereniging Dynamiek zal de Rijssense […]
  • Straten-volleybaltoernooi in sporthal De Mossendam25 januari 2016 Straten-volleybaltoernooi in sporthal De Mossendam Het stond lange tijd niet op de kalender maar in deze jaargang is het Goorse straten-volleybaltoernooi terug van weggeweest. Groepen van minimaal zes personen kunnen zich opgeven voor het […]