Inbraak in woning Hengevelderstraat

Naar nu blijkt is afgelopen weekend ingebroken in een woning aan de Hengevelderstraat. De inbraak vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag. Voor zover kon worden nagegaan, werd er niets weggenomen. Bent u getuige, heeft u iets verdachts gezien of heeft u andere informatie over deze inbraak, neem dan contact op met de plaatselijke politie via 0900-8844.

politiejas

Gerelateerde berichten

  • Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe27 juli 2020 Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe Voetbalvereniging Twenthe is afgelopen weekend slachtoffer geworden van een aantal onverlaten. Op Sportpark Piepwillem is geprobeerd om in te breken en is op meerdere plekken schade […]
  • Sieradenroof aan de Beukenstraat17 december 2014 Sieradenroof aan de Beukenstraat Naar nu blijkt zijn de bewoners van een woning aan de Beukenstraat afgelopen weekend slachtoffer geworden van een inbraak. Uit de woning werden horloges en sieraden weggenomen. De politie […]
  • Wederom inbraken in Goor; woning en twee auto’s18 februari 2016 Wederom inbraken in Goor; woning en twee auto’s Het boevengilde heeft zich weer op brute wijze laten gelden in Goor. Op De Whee zijn vannacht twee auto's geforceerd aan de Carel van Manderhof. De auto's zijn opengebroken en er zijn […]
  • Inbraken in Havezate en Buitenhagen11 januari 2016 Inbraken in Havezate en Buitenhagen Inbrekers zijn in het weekeinde actief geweest bij en in woningen aan de Buitenhagen en aan de Havezathe. In de Buitenhagen werd in twee woningen ingebroken. Daar werd uit één huis een […]
  • Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht10 augustus 2017 Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht De politie Hof van Twente is op zoek naar ooggetuigen van een diefstal, woensdagmiddag aan de Wijnkamp in Goor. Toen werd tussen 13.00 en 15.00 uur gestolen uit een voertuig. "Heeft u wat […]