Collectanten stichting Alzheimer gezocht

De collectanten van Alzheimer Nederland trekken komende week langs de deuren in Goor. In ’t Twentse Haagje gaan zo’n 65 collectanten op pad. Voor de volgende straten is de stichting nog op zoek naar collectanten: Roerdompstraat, Reigerstraat, Putterstraat, De Hogenkamp, Smientstraat, Aalscholverstraat, Lindelaan en de J.M. de Bruijnstraat. Wilt u ook in actie komen tegen deze ziekte? Meldt u dan snel aan! Gerdien Kingma (lokale coördinator) tel: 0547-261291, Gerry Berlee tel: 0547-273764 of Maureen Hazenkamp tel: 0547-273641.

Senior

Gerelateerde berichten

  • Alzheimerstichting zoekt collectanten16 oktober 2018 Alzheimerstichting zoekt collectanten Alzheimer Nederland is voor de collectie in Goor van 5 to 10 november op zoek naar collectanten. Er zijn inmiddels 64 mensen die langs de deuren gaan maar er zijn nog vrijwilligers nodig […]
  • MS Fonds zoekt collectanten in Goor5 juli 2020 MS Fonds zoekt collectanten in Goor Van 16 t/m 21 november aanstaande vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. Deze organisatie is naarstig op zoek naar collectanten in Goor. MS is de […]
  • Collectanten Alzheimer gezocht24 oktober 2017 Collectanten Alzheimer gezocht In Goor gaan zeker 64 collectanten in de werkweek van 6 tot en met 11 november op pad om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland. Één van belangrijkste doodsoorzaken in ons […]
  • Alzheimer Nederland zoekt Goorse collectanten2 november 2015 Alzheimer Nederland zoekt Goorse collectanten Er zijn dringen collectanten nodig om de geldinzameling van Alzheimer Nederland in Goor tot een succes te maken. De collecte is van volgende week maandag 9 november tot en met vrijdag 14 […]
  • Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer16 september 2019 Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer In het kader van Wereldalzheimerdag op 21 september geeft de Goorse Ingrid Keestra komende donderdag (19 september) een lezing over dit onderwerp bij de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. […]