Collectanten stichting Alzheimer gezocht

De collectanten van Alzheimer Nederland trekken komende week langs de deuren in Goor. In ’t Twentse Haagje gaan zo’n 65 collectanten op pad. Voor de volgende straten is de stichting nog op zoek naar collectanten: Roerdompstraat, Reigerstraat, Putterstraat, De Hogenkamp, Smientstraat, Aalscholverstraat, Lindelaan en de J.M. de Bruijnstraat. Wilt u ook in actie komen tegen deze ziekte? Meldt u dan snel aan! Gerdien Kingma (lokale coördinator) tel: 0547-261291, Gerry Berlee tel: 0547-273764 of Maureen Hazenkamp tel: 0547-273641.

Senior

Gerelateerde berichten

  • Alzheimerstichting zoekt collectanten16 oktober 2018 Alzheimerstichting zoekt collectanten Alzheimer Nederland is voor de collectie in Goor van 5 to 10 november op zoek naar collectanten. Er zijn inmiddels 64 mensen die langs de deuren gaan maar er zijn nog vrijwilligers nodig […]
  • GYG Entertainment lanceert gevoelige single over Alzheimer: Stay Strong31 augustus 2022 GYG Entertainment lanceert gevoelige single over Alzheimer: Stay Strong Onder de vlag van het Goorse GYG Entertainment is een single uitgekomen die is geschreven vanuit het perspectief van een dementerende vrouw. Het lied wordt gezongen door de 19-jarige […]
  • Alzheimer-café’s weer van start29 maart 2022 Alzheimer-café’s weer van start De Alzheimer-café's van Salut gaan weer van start. Te beginnen vanavond met als speerpunt de ondersteuning thuis bij dementie. Sprekers zijn Monique Immink van Carint Reggeland, Marjolijn […]
  • Ingrid Keestra in Dubbelportret24 maart 2022 Ingrid Keestra in Dubbelportret Ingrid Keestra is komende zondag 27 maart tussen 11.00 en 12.00 uur te gast bij het radioprogramma Dubbelportret op Hofstreek FM. De geboren Deventerse die zelf zegt door 'toeval' in Goor […]
  • Alzheimercafé met dementiedeskundige22 oktober 2021 Alzheimercafé met dementiedeskundige Ben je benieuwd hoe iemand met dementie de dag ervaart? Meld je dan aan voor de workshop van komende dinsdag van 19.00 uur tot 21.00 uur. Jos Cuijten vertelt wat dementie is en hoe je de […]