Eastpak-rugtas verloren omgeving Wheedijk

Op de route van de Scherpenzeelseweg naar de Klemmerweg is een Gorenaar zijn zwarte Eastpak-rugtas verloren. Heeft u de tas gevonden, neem dan contact op via 0547-27610

gevonden-verloren-310x180

 

Gerelateerde berichten

  • Peter Jebbink in De Rode Kamer7 januari 2010 Peter Jebbink in De Rode Kamer Peter Jebbink is komende zaterdag te zien in een aflevering van De Rode Kamer. In het programma van de KRO wordt de Gorenaar geconfontreerd en leert hij omgaan met de angsten die zijn […]
  • Ladies en gentlemen-night bij Sim Design28 mei 2013 Ladies en gentlemen-night bij Sim Design Het is inmiddels een traditie in het Goorse centrum bij Sim Design: De Ladies en Gentlemen-night. In een gratis toegankelijke feesttent wordt morgenavond (woensdag) weer de nieuwe […]
  • Rap en boomstambanken voor jarige Wiekslagschool17 mei 2019 Rap en boomstambanken voor jarige Wiekslagschool Groot feest op het Schoolplein van de Wiekslag vandaag. De openbare school op de Whee vierde het 45-jarig jubileum met een speciale rap en twee blijvende houten herinneringen. Onder […]
  • Femke Blaak 30 jaar21 juni 2019 Femke Blaak 30 jaar De kraan van de jerrycan met rosé kan worden geopend, Femke Blaak is gisteren 30 jaar geworden. Het feestbeest kan voluit gaan op haar eigen feestje, waarbij ze wordt gesteund door […]
  • Goorse schilders exposeren in Markelo28 april 2016 Goorse schilders exposeren in Markelo Negen Goorse schilders en schilderessen hebben hun werken tentoongesteld in het Beaufort in Markelo. Naast de ervaren kunstenaars Lies de Vries en Patrick van den Burg zijn er ook werken […]