Twee auto’s knallen op elkaar, een gewonde naar het ziekenhuis

En weer was het bingo op de Rijksweg, even buiten Goor. Ter hoogte van Van de Riet zijn vanmiddag twee auto’s op elkaar gebotst. Een automobiliste is daarbij gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde dus weer op de kruising van de N346 met de Veldhuisweg. De auto knalde tegen de boom en had fikse schade. De oorzaak van het ongeluk is onbekend. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s zijn weggesleept. Na het ongeval ontstond er een file wegens het oponthoud en de drukte.

ambulance

Gerelateerde berichten

  • Vrouw op scooter knalt tegen fietser31 mei 2016 Vrouw op scooter knalt tegen fietser Bij een botsing tussen een fietser en een scooter is vanmiddag een vrouw gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op het fietspad, even nabij De Smulposte. Langs de Rijksweg bij Ambt […]
  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]
  • Aanrijding met gewonde op de Wheeweg28 december 2019 Aanrijding met gewonde op de Wheeweg Bij een aanrijding tussen twee auto's op de kruising van de Wheeweg en de Gruttostraat in Goor is zatermiddag een gewonde gevallen. Het gaat om de bestuurdster van een bestelauto. Die is […]
  • Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat22 januari 2016 Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat De inmiddels meer dan beruchte kruising Herman Heijermanstraat-Laarstraat heeft vandaag weer een trieste episode toe kunnen voegen aan de lange lijst van ongelukken die er zijn geweest […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]