Twee auto’s knallen op elkaar, een gewonde naar het ziekenhuis

En weer was het bingo op de Rijksweg, even buiten Goor. Ter hoogte van Van de Riet zijn vanmiddag twee auto’s op elkaar gebotst. Een automobiliste is daarbij gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde dus weer op de kruising van de N346 met de Veldhuisweg. De auto knalde tegen de boom en had fikse schade. De oorzaak van het ongeluk is onbekend. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s zijn weggesleept. Na het ongeval ontstond er een file wegens het oponthoud en de drukte.

ambulance

Gerelateerde berichten

  • Gewonde bij aanrijding op van Kollaan8 juni 2021 Gewonde bij aanrijding op van Kollaan Een 20-jarige vrouw is gisteravnd gewond geraakt toen zo op haar fiets werd aangereden op de van Kollaan. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog ongewis. De vrouw is per ambulance […]
  • Grote schade en gewonde bij aanrijding op Twikkelerweg6 augustus 2021 Grote schade en gewonde bij aanrijding op Twikkelerweg Een auto en een bestelbus zijn gisteravond rond de klok van acht uur hard op elkaar gebotst op de kruising van de Twikkelerweg en de Meenweg net buiten Goor. Bij het ongeval achter de […]
  • Vrouw op scooter knalt tegen fietser31 mei 2016 Vrouw op scooter knalt tegen fietser Bij een botsing tussen een fietser en een scooter is vanmiddag een vrouw gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op het fietspad, even nabij De Smulposte. Langs de Rijksweg bij Ambt […]
  • Ongevallen in Waterstraat en Diepenheimseweg31 mei 2021 Ongevallen in Waterstraat en Diepenheimseweg Politie en ambulance moesten gisteren aan het begin van de avond twee keer ter plekke komen bij aanrijdingen in Goor. Allereerst was het raak op de Diepenheimseweg. Daar kwam een man op […]
  • Auto rijdt sloot in op Zenkeldamshoek16 april 2021 Auto rijdt sloot in op Zenkeldamshoek Op bedrijventerrein Zenkeldamshoek is aan het begin van de avond een man met zijn auto de sloot in gereden. Dat gebeurde bij de rotonde bij de Klavermaten/Zomerweg. De automobilist reed […]