Brildrager ramt auto op ’t Gijmink

De politie is op zoek naar een man die vanochtend een aanrijding veroorzaakte met zijn zwarte Mercedes Sedan. De bestuurder ramde rond 11.30 uur een blauwe Volvo in de Dr. Schaepmanstraat en werd opgemerkt door bouwvakkers die in de buurt aan het werk waren. Zij zagen, nadat ze een klap hoorden, de veroorzaker wegrijden in de richting van de JM De Bruynstraat. De geparkeerde auto heeft schade opgelopen bij de aanrijding. Er is aangifte gedaan bij de politie die nu op zoek is naar de bestuurder van de betreffende Mercedes. Die wordt in eerste instantie verzocht zichzelf te melden. Ook getuigen worden verzocht te bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

aanrijdinggijmink2

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Autoruit ingeslagen op ’t Gijmink22 februari 2016 Autoruit ingeslagen op ’t Gijmink Vandalen blijven zich roeren in 't Twentse Haagje. Ook dit weekend was het weer raak. Een autoruit van een wagen die geparkeerd stond in de Dr Schaepmanstraat is vernield. De eigenaar […]
  • Schade aan bedrijfswagen Peter Boeijen8 juni 2018 Schade aan bedrijfswagen Peter Boeijen Een onaangename verrassing voor de Goorse groente en fruitkoning Peter Boeijen vrijdag, net na afloop van de Goorse weekmarkt. Toen hij na de markt bij zijn auto kwam zag hij dat er […]
  • Gijminkbewoners zijn schapen beu11 juni 2016 Gijminkbewoners zijn schapen beu Bewoners van de Goorse volkswijk 't Gijmink gaan een actie starten om de schapen en geiten die worden gestald op stukken braakliggend terrein, te weren. De beesten zijn, op verzoek van […]
  • Fikse schade na aanrijding op Weversplein13 juni 2020 Fikse schade na aanrijding op Weversplein Angelique Claassen wachtte een onaangename verrassing toen ze haar woning op 't Jannink uit ging en bij haar auto op het Weversplein kwam. Deze is fiks beschadigd, waarschijnlijk door een […]