Filmhuis Alleman draait Room

Filmhuis Alleman loopt richting het einde van het seizoen. Toch kunnen filmliefhebbers komende dinsdag weer genieten van een drama. De film Room uit 2015 wordt vertoond. Room vertelt het bijzondere verhaal van Jack, een energiek jochie van vijf, dat liefhebbend wordt opgevoed door zijn ‘Ma’. Daarna ontpopt zich een hartverscheurend verhaal. De film begint om 20.00 uur, kosten bedragen €5.

room

Gerelateerde berichten

  • Der Staat gegen Fritz Bauer in Alleman26 april 2017 Der Staat gegen Fritz Bauer in Alleman Ook in de maand mei opent filmhuis Alleman gewoon haar deuren. Dinsdag is de speelfilm Der Staat gegen Fritz Bauer te zien. Dit biografisch drama uit 2015 komt van de hand van Lars Kraume. […]
  • Alleman draait drama uit Brazilië24 maart 2016 Alleman draait drama uit Brazilië Filmhuis Alleman vertoont dinsdag de film Que Horas Ela Volta. Dit Braziliaanse drama uit 2015 vertelt het verhaal over een huishoudster die moet kiezen tussen haar eigen dochter -wier […]
  • Druk programma Filmhuis Alleman21 april 2016 Druk programma Filmhuis Alleman Een dubbel programma in Filmhuis Alleman. De Goorse bios draait dinsdag in de middag voor de kinderen Stuart Little II. In de pauze is er gratis drankje voor de bezoekers. In de avond […]
  • Alleman vertoont Knielen op een Bed Violen6 oktober 2016 Alleman vertoont Knielen op een Bed Violen Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Knielen op een Bed Violen. Deze film vertelt het verhaal van de gelijknamige roman van Jan Siebelink. Dit Nederlandse drama uit 2016 wordt gespeeld […]
  • Alleman vertoont komedie Youth19 mei 2016 Alleman vertoont komedie Youth Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Youth. Deze film uit 2015 vertelt het verhaal van twee oude muziekvrienden die in luxe resort verblijven in de Alpen. De film kreeg uitstekende […]