Zaalvoetbal Twenthe steviger aan kop

De zaalvoetballers van Twenthe Goor blijven het uitstekend doen in de eerste klasse. De ploeg heeft vanavond de koppositie weer veroverd. In Rijssen werd Excelsior overtuigend aan de kant gezet. Na een 10-4 overwinning heeft de Goorse ploeg nu een marge van zes verliespunten. Over anderhalf week gaat Twenthe op bezoek bij HHC Hardenberg.

120907 Zaalvoetbal

Gerelateerde berichten

  • Zaalteam Twenthe kampioen bij concurrent9 april 2015 Zaalteam Twenthe kampioen bij concurrent De zaalvoetballers van Twenthe Goor hebben de vierde prijs in drie jaar in de wacht gesleept. De Goorse balkonridders kroonden zich gisteravond tot kampioen van de tweede klasse. In Almelo […]
  • Glimlach bij jeugd vv Twenthe26 mei 2022 Glimlach bij jeugd vv Twenthe Na het winnende succes van afgelopen weekend bij de mini's bij het GFC-toernooi, was het gisteravond tijd voor een afsluitend feest voor de jeugdspelers van vv Twenthe. De telgen van de […]
  • Twenthe nagenoeg veilig na knappe zege in en tegen Rekken22 mei 2022 Twenthe nagenoeg veilig na knappe zege in en tegen Rekken Twenthe heeft zich vanmiddag nagenoeg veilig gespeeld. De Goorse Tricolores boekten een uiterst knappe zege bij Sportclub Rekken en hebben daarmee de nacompetitie uit zicht. Bij de […]
  • Goorse clubs ontmoeten topploegen21 mei 2022 Goorse clubs ontmoeten topploegen De voetbalcompetitie nadert zijn einde en voor de drie Goorse clubs zijn het de weken van de waarheid met een cruciaal weekeinde met name voor GFC. Dat speelt vanmiddag vanaf 14:30 uur in […]
  • Twenthe verliest ook bij Reünie17 mei 2022 Twenthe verliest ook bij Reünie Twenthe Goor heeft vanavond de veertiende nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van trainer Mark Bolink verloor met 2-1 bij Reünie. In Borculo werd op slag van rust gescoord door de […]