Twenthe ontvangt ongeslagen koploper

Een loodzware klus voor vv Twenthe dit weekeinde. De ploeg van trainer Michel Mensink wacht de krachtmeting met Overwetering. Dat is de onbetwiste nummer één- en titelkandidaat in de derde klasse B. De formatie uit Olst van coach Robert Slinkman heeft tot nu de volle buit van 24 punten uit 8 wedstrijden. Twenthe, dat vorige week met 4-1 verloor van Columbia, heeft 16 punten minder. GFC hunkert, een klasse lager, naar een driepunter. “Dat zou inderdaad weer eens tijd worden”, aldus trainer Romano Lammertink in aanloop naar het uitduel tegen FC Aramea. De rood zwarten, die weer kunnen beschikken over de vorige week geschorste René ten Zende, wonnen de eerste twee competitiewedstrijden. Daarna werd alleen nog maar verloren en gelijkgespeeld. Hector speelt morgen thuis tegen BSC Unisson. De mannen van trainer Mark Dijkstra, staan in puntenaantal gelijk met de Boekeloërs die net als Hector 13 punten uit 8 gespeelde wedstrijden hebben. De drie duels beginnen morgen om 14.00 uur en zijn te volgen via deze site.

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-512 maart 2017 Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-5 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00 uur: Overwetering - vv Twenthe 2-1 (doelpunt Twenthe: Jeffrey Asbroek) 4B 14.00 uur: BSC Unisson - sv […]
  • Ruumpol in de basis bij GFC3 december 2016 Ruumpol in de basis bij GFC Simon Ruumpol start morgen in het basisteam van GFC in het thuisduel tegen hekkensluiter Rietmolen. GFC heeft het tot nu lastig in de vierde klasse B en dat komt niet in de laatste plaats […]
  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]
  • Twenthe verliest bij koploper Overwetering12 maart 2017 Twenthe verliest bij koploper Overwetering In de uitwedstrijd tegen Overwetering Olst gingen de elf van trainer Michiel Mensink vanmiddag onderuit met 2-1. Twenthe begin voortvarend aan de wedstrijd en Overwetering moest in het […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]