Koudijs en Barendrecht geridderd tijdens jubileumfeest Dynamiek

Thijmen Koudijs en Evert Barendrecht zijn vanavond beiden benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. Burgemeester Ellen Nauta kwam daarvoor de versierselen opspelden tijdens het jubileumfeest van de Goorse volleybalvereniging Dynamiek dat dit jaar 50 jaar bestaat. Koudijs, bij velen ook bekend als gymnastiekleraar, is al sinds 1968 betrokken bij Dynamiek en was ook speler van het roemruchte Kuipers/Holland dat in de jaren ’70 uit kwam in de vaderlandse eredivisie. Naast zijn jarenlange inzet voor Dynamiek was Koudijs ook jaren actief voor de stichting STEVIG dat de sporthal- en zalen in Goor beheert. Evert Barendrecht is al sinds de oprichting lid van Dynamiek en speelde ook eredivisie-volleybal. Ook was hij jaren voorzitter- en penningmeester van de club. Daarnaast is hij met zijn financiële know how, ook van waarde in de raad van toezicht van woon-zorgcentrum Herfstzon en de Rotaryclub Rijssen.

barendrechtenkoudijsEvert Barendrecht (l) en Thijmen Koudijs (r)

Gerelateerde berichten

  • Bert en Theo, een leven lang Dynamiek…26 november 2016 Bert en Theo, een leven lang Dynamiek… Lid van Verdienste. Die eretitel geniet Theo Veldhuis (foto rechts) sinds kort. De ijverige oefenmeester van volleybalvereniging Dynamiek is al twintig jaar trainer van de dames. Daarnaast […]
  • Reünie Kuipers Holland doet oude tijden herleven in Mossendam3 september 2016 Reünie Kuipers Holland doet oude tijden herleven in Mossendam Een paar jaartjes ouder, maar op het veld nog even fanatiek als vroeger. Het was een bijzondere samenkomst deze zaterdag in sporthal De Mossendam, waar de mannen van het legendarische […]
  • Sporttassen voor leden jarig Dynamiek in feestweek2 november 2016 Sporttassen voor leden jarig Dynamiek in feestweek Dinsdag 1 november 2016 was het op de kop af vijftig jaar geleden dat volleybalvereniging Dynamiek het levenslicht zag. En dat moest gisteren natuurlijk worden gevierd in thuisbasis de […]
  • Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek28 augustus 2016 Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek De hel van het oosten voor even terug in sporthal De Mossendam. Komende zaterdag herleven heroïsche volleybaltijden in Goor als de volleybaltoppers van weleer weer samenkomen voor een […]
  • Vijf lintjes voor Goorse vrijwilligers26 april 2017 Vijf lintjes voor Goorse vrijwilligers Vijf onderscheidingen met een Goors sausje tijdens de jaarlijkse lintjesregen, traditioneel een dag voor Koningsdag. Op het gemeentehuis kregen Heinz Volkert (Baptistengemeente), Lemkje […]