Gewonde bij ongeval op Breukersweg

Een auto is vanmorgen hard op een boom geknald op de Goorse Breukersweg op industrieterrein De Spechthorst. In de auto zaten twee mensen waarvan er één gewond raakte en met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek.

ongevalspechthorst

Gerelateerde berichten

  • Inbraak bij bedrijf aan Breukersweg28 april 2018 Inbraak bij bedrijf aan Breukersweg Bij een bedrijf aan de Breukersweg op het Goorse bedrijventerrein De Spechthorst is afgelopen maandag ingebroken. Dat heeft de politie bekend gemaakt. De inbraak vond plaats tussen kwart […]
  • Weer inbraak op Goors industrieterrein2 november 2015 Weer inbraak op Goors industrieterrein Er is voor een onbekend bedrag aan gereedschappen gestolen bij een bedrijf aan de Breukersweg op het Goorse industrieterrein De Spechthorst. De dieven drongen binnen en braken ook een […]
  • Brandweer rukt uit naar Plukon19 juli 2021 Brandweer rukt uit naar Plukon Een melding van eventueel vrijgekomen gevaarlijke stoffen gisteravond bij pluimvee-verwerker Plukon aan de Goorse Breukersweg gisteravond. De brandweer rukte uit en de medewerkers werden […]
  • Gewonde bij aanrijding op van Kollaan8 juni 2021 Gewonde bij aanrijding op van Kollaan Een 20-jarige vrouw is gisteravnd gewond geraakt toen zo op haar fiets werd aangereden op de van Kollaan. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog ongewis. De vrouw is per ambulance […]
  • Gewonde door ammoniaklekkage bij Plukon22 juni 2020 Gewonde door ammoniaklekkage bij Plukon Een medewerker van Plukon is gisteravond gewond geraakt nadat er ammoniak is gelekt door een defecte afsluiter. De medewerker is met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis gebracht. De […]