Indrukwekkende eindsprint tiental Twenthe komt net te laat

Twenthe is er net niet in geslaagd om als eerste ploeg in de derde klasse B punten af te snoepen van koploper Overwetering. De bezoekers uit Olst zegevierden met 3-4 op Sportpark Piepwillen na een bizarre wedstrijd. De eerste 35 minuten waren saai en beide ploegen creëerden nauwelijks kansen. Het duel kantelde toen routinier Michiel Wijnbergen ietwat overdreven rood (2x geel) kreeg van de leidsman. Na de rust profiteerde Overwetering heel snel van de overtalsituatie. De bezoekers scoorden binnen een kwartier drie keer na slap verdedigen van de Twenthe-defensie. Een afstraffing dreigde, maar in het restant vocht Twenthe zich knap terug. Via goals van Jeffrey Asbroek en Jasper Groothuis werd het nog heel spannend in de slotfase, maar Overwetering tilde de marge weer naar twee. Invaller Lars Willemsen zorgde nog voor de 3-4.