Bekeuringen voor fietsers en bedrijfsbus leeggeroofd

En weer werd in Goor een bedrijfsbus leeg gehaald door dieven. Dit keer werd in de Kloosterlaan een ruit van een bedrijfswagen kapot geslagen waarna al het gereedschap uit de bus werd gestolen. De inbraak vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag jongstleden en de politie zoekt getuigen. In het weekeinde was de plaatselijke hermandad vooral druk de vooraf aangekondigde fietscontroles. Er waren volgens de Facebookpagina van de politie Hof van Twente, niet veel fietsers op de weg. Toch werden nog twintig bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder deugdelijke verlichting.

lichtcontrolepolitie

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Wederom bedrijfsbus leeggehaald29 juni 2016 Wederom bedrijfsbus leeggehaald En weer werd in Goor een bedrijfsbus vernield en leeggehaald. Dat gebeurde in het afgelopen weekeinde in de nacht van zaterdag 25 juni op zondag 26 juni aan de Spreeuwenstraat. Er werd een […]
  • Incidenten op kermis in Goor, politie zoekt getuigen26 juni 2018 Incidenten op kermis in Goor, politie zoekt getuigen De politie Hof van Twente zoekt getuigen van 2 incidenten tijdens het School en Volksfeest. Er werden op het kermisterrein twee mensen mishandeld. Afgelopen zaterdag werd een jongen door […]
  • Boom in brand, getuigen gezocht6 oktober 2016 Boom in brand, getuigen gezocht Een brandende boom aan de Mossendamweg, net buiten Goor, is vanochtend door de brandweer geblust. De boom brandde van binnen en er wordt uitgegaan van brandstichting. De politie wil weten […]
  • Zes woninginbraken in een maand tijd20 januari 2017 Zes woninginbraken in een maand tijd Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen […]