GFC’er John van der Worp is grootste clubheld van de regio

Hij is onmisbaar voor de Oudste Goorsche. Vrijwilliger John van der Worp. Nagenoeg elke dag is hij te vinden op Sportpark Heeckeren. De ras GFC’er is een man van weinig woorden, maar van des te meer daden volgens veel clubleden. En dat al sinds het zwart/wit-tijdperk. Zij hebben hem nu aangemeld voor de landelijke clubhelden-verkiezing. Een lobby van veel GFC’ers op internet heeft zijn uitwerking. Van alle clubs gaat hij nu aan de leiding in de regio. Kortom: John van der Worp is hard op weg om de Clubheld van 2016 te worden en ook nog eens 10.000 euro voor zijn club te winnen. Naast Van der Worp zijn wel meer Goorse clubvrijwilligers aangemeld zoals Ans Vorkink van de GMHC en Hennie Alink van ZPC De Hof. U kunt ook stemmen.

john-van-der-worp-2016

Gerelateerde berichten

  • John van der Worp geen landelijke clubheld, wel grootse huldiging (UPDATE)30 november 2016 John van der Worp geen landelijke clubheld, wel grootse huldiging (UPDATE) John van der Worp is er niet in geslaagd de titel 'Clubheld van de amateursport' in Nederland in de wacht te slepen. De supervrijwilliger van GFC presenteerde zich vanavond in Zeist […]
  • Slotoffensief voor GFC-clubheld Van der Worp15 november 2016 Slotoffensief voor GFC-clubheld Van der Worp GFC is een slotoffensief gestart om iedereen aan te sporen om een stem uit te brengen op John van der Worp. De supervrijwilliger van de rood zwarten staat op dit moment regionaal tweede in […]
  • Van der Worp naar landelijke clubheldfinale19 november 2016 Van der Worp naar landelijke clubheldfinale Het zat eraan te komen al was het tot vandaag nog niet helemaal zeker. Nu wel. John van der Worp gaat als regiowinnaar naar de landelijke finale van de verkiezing "Clubheld in de […]
  • Hector achter clubheld GFC13 november 2016 Hector achter clubheld GFC Een fraai staaltje noaberschap deze dag voorafgaand aan de derby tussen GFC en Hector. De veteranen van de groen-witten, vanochtend op bezoek op sportpark Heeckeren voor het traditionele […]
  • Clubheld van der Worp krijgt meeste stemmen maar is er nog niet17 november 2016 Clubheld van der Worp krijgt meeste stemmen maar is er nog niet Het ontketende slotoffensief om John van der Worp aan de titel Clubheld van de amateursport in de regio's Twente en de Achterhoek te helpen, is met verve geslaagd. De supervrijwilliger van […]