Hector favoriet in Goorse derby

Voor wie de ranglijst in de vierde klasse B maatgevend vindt, is de conclusie helder: De nummer drie Hector (16 uit 9) is de grote favoriet voorafgaand aan de derby tegen GFC, de nummer elf met 9 punten uit 9 duels. “Maar dat telt nu niet” zegt Hector-trainer Mark Dijkstra. “Dit zijn altijd aparte wedstrijden al hebben we er na de afgelopen wedstrijden wel een heel goed gevoel over. We staan er uitstekend op.” Toch moet Dijkstra wel zijn beste speler missen. Cristian Haverslag is op vakantie en niet aanwezig. Daartegenover staat wel de terugkeer van aanvoerder Joost Minkjan die geblesseerd was. Ook Rick Biesemaat kan weer spelen. Bij GFC, dat moeilijk scoort, heeft trainer Romano Lammertink, Daan Zweers bij de selectie gehaald

hectorgfc3Hector won vorig jaar de derby op sportpark Heeckeren met 1-2

De spits scoort in het tweede elftal aan de lopende band en zou zondag zomaar eens in de basis kunnen starten in de hoofdmacht van de rood zwarten. GFC-Hector begint zondag om 14.00 uur op sportpark Heeckeren. Een klasse hoger speeltĀ  Twenthe speelt thuis tegen hekkensluiter Vaassen dat slechts vier punten heeft. Bij Twenthe is in ieder geval Michiel Wijnbergen geschorst en een aantal spelers kampt met pijntjes. De Goorse tricolores hebben het eveneens moeilijk in de derde klasse B en staan voorlaatste met 8 punten. Een sleutelduel dus op sportpark ’t Piepwillem voor de formatie van trainer Michel Mensink.

daanzweersafscheidDaan Zweers

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Moormann: “Tuurlijk zijn we de favoriet..”4 november 2017 Moormann: “Tuurlijk zijn we de favoriet..” Het is het weekend van de eerste Goorse stadsderby in de vierde klasse B tussen GFC en SV Hector en dat houdt de voetbalgemoederen in het Twentse Haagje altijd bezig. Zo ook nu. GFC heeft […]
  • Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson11 maart 2017 Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson De komende wedstrijd lijkt voor Hector te bepalen of het seizoen kan worden uitgespeeld in de middenmoot van de vierde klasse B of dat er, evenals vorig seizoen, weer volop kan worden […]
  • Hofderby’s voor Hector en GFC30 september 2017 Hofderby’s voor Hector en GFC Het zijn de eerste twee Hofderby's in een reeks van velen in de vierde klasse voor GFC en Hector. GFC ontvangt WVV '34 uit Hengevelde, dat vorig seizoen degradeerde uit de derde klasse. De […]
  • Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby14 april 2018 Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste […]