Hector achter clubheld GFC

Een fraai staaltje noaberschap deze dag voorafgaand aan de derby tussen GFC en Hector. De veteranen van de groen-witten, vanochtend op bezoek op sportpark Heeckeren voor het traditionele potje zeven tegen zeven, hebben zich achter GFC-clubheld John van der Worp geschaard. De supervrijwilliger van de Goorsche Footbal Club is in de race om te worden verkozen tot clubheld in de regio, en wordt daarin gesteund door de oudere garde van Hector. De Hectorianen kropen na afloop van de wedstrijd allemaal spontaan achter de computer in het secretariaat van GFC, om een stem uit te brengen op van der Worp. Deze week wordt duidelijk of hij daadwerkelijk tot clubheld van de regio wordt verkozen en doorgaat in de landelijke finale waarin 10.000 euro is te verdienen. Er kan toch en met woensdag gestemd worden via deze LINK.

hectorclubheldgfc

Gerelateerde berichten

  • Slotoffensief voor GFC-clubheld Van der Worp15 november 2016 Slotoffensief voor GFC-clubheld Van der Worp GFC is een slotoffensief gestart om iedereen aan te sporen om een stem uit te brengen op John van der Worp. De supervrijwilliger van de rood zwarten staat op dit moment regionaal tweede in […]
  • GFC’er John van der Worp is grootste clubheld van de regio10 november 2016 GFC’er John van der Worp is grootste clubheld van de regio Hij is onmisbaar voor de Oudste Goorsche. Vrijwilliger John van der Worp. Nagenoeg elke dag is hij te vinden op Sportpark Heeckeren. De ras GFC'er is een man van weinig woorden, maar van […]
  • John van der Worp geen landelijke clubheld, wel grootse huldiging (UPDATE)30 november 2016 John van der Worp geen landelijke clubheld, wel grootse huldiging (UPDATE) John van der Worp is er niet in geslaagd de titel 'Clubheld van de amateursport' in Nederland in de wacht te slepen. De supervrijwilliger van GFC presenteerde zich vanavond in Zeist […]
  • Van der Worp naar landelijke clubheldfinale19 november 2016 Van der Worp naar landelijke clubheldfinale Het zat eraan te komen al was het tot vandaag nog niet helemaal zeker. Nu wel. John van der Worp gaat als regiowinnaar naar de landelijke finale van de verkiezing "Clubheld in de […]
  • John van der Worp erelid GFC17 oktober 2017 John van der Worp erelid GFC John van der Worp is gisteravond tijdens de ledenvergadering van GFC, verkozen tot erelid bij GFC. Alle 73 aanwezige leden bij de jaarvergadering stemden unaniem voor het erelidmaatschap […]