Woninginbraak aan Mossendamseweg

autopolitieEen familie aan de Mossendamseweg in Goor is woensdagmiddag slachtoffer geworden van een woninginbraak. De inbreker(s) hadden slechts een half uur onoplettendheid nodig om hun daad te verrichten. Tussen 16.40 en 17.20 uur is een deur aan de achterzijde van de woning geforceerd. De dader(s) zijn de hele woning doorgeweest. Het is niet bekend of er wat ontvreemd is uit het huis.

Gerelateerde berichten

  • Werkstraf na seksueel misbruik stiefzusje23 april 2010 Werkstraf na seksueel misbruik stiefzusje Een negentienjarige Gorenaar is door de rechtbank in Zutphen veroordeeld tot een werkstraf van 180 uur, een half jaar voorwaardelijke celstraf en reclasseringstoezicht. De Gorenaar pleegde […]
  • Opvallende diefstal aan Markeloseweg23 april 2013 Opvallende diefstal aan Markeloseweg Afgelopen vrijdag is er in de ochtend ingebroken in een woning aan de Markeloseweg in Goor. De dief of dieven namen een ongebruikelijke vondst mee naar huis. Ze hadden het wellicht gemunt […]
  • Brute roof woning Molenstraat6 juli 2010 Brute roof woning Molenstraat In een woning aan de Molenstraat hebben gisteren inbrekers gouden sieraden buit gemaakt. Op klaarlichte dag forceerden de rovers met bruut geweld de achterzijde van de woning, waarna ze […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Zestig automobilisten op de bon25 oktober 2011 Zestig automobilisten op de bon Zo'n zestig automobilisten hebben de afgelopen weken een boete gekregen voor het negeren van de geslotenverklaring aan de Stationslaan, tussen de Waterstraat en de Diepenheimseweg. De […]