GFC en Hector in evenwicht in matige derby

De Goorse derby tussen Hector en GFC is vanmiddag onbeslist geëindigd. Op sportpark Heeckeren werd het 1-1. Beide treffers vielen na rust. Na de sfeeractie met veel rode rook ontspon zich een matige eerste helft waarin het spel op en neer golfde en beide ploegen een paar kansen kregen. Na een half uur was het Unal Kel die op rechts goed doorkwam en in het 16-meter gebied werd gevloerd. De toegekende strafschop werd gemist door Marinus Wolters die de bal na zijn inzet via de lat over het doel zag gaan. In het tweede bedrijf viel er ook niet veel te genieten voor de enkele honderden toeschouwers.

gfchector4De wedstrijd bleef gelijk opgaan met een aantal kansen voor beide doelen en wat meer mogelijkheden voor Hector dat ook nog de paal raakte. In de 78e minuut was het voor het eerst raak toen een voorzet van Joost Minkjan goed op het hoofd van Wesley Zwoferink die binne kopte en Hector op 0-1 zette. Vlak daarna ontving gelegenheidsmiddenvelder Jorno de Vries zijn tweede gele kaart van de wedstrijd en kon met rood inrukken. De gelijkmaker voor GFC kwam van de voet van Tim Wassink die wegdraaide van zijn tegenstander en doelman Daniël Kolbe verraste door de bal via de binnenkant van de paal binnen te schieten: 1-1. Dat was ook de eindstand en op basis van de veldverhoudingen was dat terecht. Hector is nu de nummer vier in de ranglijst in de vierde klasse B met 17 punten uit 10 wedstrijden. GFC heeft zeven punten minder en staat elfde. Volgende week speelt Hector thuis tegen Rood Zwart. GFC gaat op bezoek bij Emos.

gfchector3

gfchector7

gfchector8

gfchector5

gfchector6

gfchector2

 

Gerelateerde berichten

  • Sem krijgt zijn Free-style Libre24 april 2017 Sem krijgt zijn Free-style Libre De collecte voor de 10-jarige Sem Minkjan heeft gisteren tijdens de Goorse stadsderby tussen Hector en GFC 3.000 euro opgebracht. Het suikerpatientje kan daarmee tenminste twee jaar […]
  • Hector drukt GFC dieper in de zorgen23 april 2017 Hector drukt GFC dieper in de zorgen Hector was vandaag spekkoper in de Goorse stadsderby tegen GFC. Het werd 1-0 op sportpark 't Doesgoor door een goal van Wesley Zwoferink. Hector is door de zege nagenoeg veilig in de […]
  • GFC en Hector verliezen oefenduels25 augustus 2020 GFC en Hector verliezen oefenduels GFC heeft vanavond de oefenwedstrijd tegen de onder 23-selectie van HSC '21 met 2-6 verloren. Bij rust was het nog 1-2. Thijs Moormann en Collin Mensink scoorden voor GFC tegen de jonge […]
  • Laatste derby in teken titelstrijd GFC27 april 2019 Laatste derby in teken titelstrijd GFC Het is de laatste vele competitieclashes, morgen op sportpark Heeckeren. De Goorse voetbalderby tussen GFC en Hector in de vierde klasse G voordat de rood zwarten overstappen naar de […]
  • Festiviteiten en eerbetoon rond Hector-GFC14 april 2019 Festiviteiten en eerbetoon rond Hector-GFC Het was een enerverende dag op sportpark 't Doesgoor vandaag. Daar werd niet alleen de Goorse stadsderby tussen Hector en GFC afgewerkt (0-2) maar waren er meer bijzondere gebeurtenissen […]