Slotoffensief voor GFC-clubheld Van der Worp

GFC is een slotoffensief gestart om iedereen aan te sporen om een stem uit te brengen op John van der Worp. De supervrijwilliger van de rood zwarten staat op dit moment regionaal tweede in de verkiezing van ‘Clubheld van de amateursport’. Van der Worp heeft een minimale achterstand op Wim Smees van het Aaltense AZSV. Diverse GFC-ers hebben naar hun eigen netwerk een mailing uitgedaan en roepen ook via social media op om op John van der Worp te stemmen. GFC roept ook andere clubs uit Goor en omgeving op om in deze slotfase solidariteit te tonen en het voorbeeld van sv Hector te volgen dat zich ook achter de GFC-clubman heeft geschaard. Er kan nog tot morgennacht gestemd worden via deze LINK. Als van der Worp winnaar wordt gaat hij met 14 andere clubhelden naar de landelijke finale.

john-van-der-worp-2016John van der Worp

Gerelateerde berichten