Hockeydames nipt onderuit

De dames van de Goorse Mixed Hockey Club gingen dit weekeind met 2-1 onderuit tegen Haackey. Na een 1-0 achterstand werd de gelijkmaker van de Goorse dames om dubieuze redenen afgekeurd waardoor 1-0 ook de ruststand was in Haaksbergen al was Isabel Hevink wel dichtbij de gelijkmaker. Ze trof de lat. In de tweede helft zorgde een moment van onoplettendheid bij de ploeg van trainer-coach Ans Vorkink voor de 2-0. Daarna scoorde Isabel Hevink alsnog de 2-1. De teams bleven aan elkaar gewaagd maar gescoord werd er niet meer. Volgende week speelt GMHC op eigen veld tegen Avanti uit Winterswijk.

gmhcdames1

Gerelateerde berichten

  • Belangrijke zege Goorse hockeydames20 november 2016 Belangrijke zege Goorse hockeydames De hockeydames van het Goorse GMHC hebben uitstekende zaken gedaan in de subtop van de vierde klasse. De thuiswedstrijd tegen Avanti Winterswijk werd met 6-2 gewonnen. Na een vroeg 0-1 […]
  • Hevink slaat gehavend GMHC naar zege10 oktober 2016 Hevink slaat gehavend GMHC naar zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club boekte een keurige 5-0 zege op Twello. Ondanks afwezigheid van enkele speelsters werd toch met speels gemak gewonnen. Isabel Hevink […]
  • Hockeyheren- en dames boeken winst15 mei 2017 Hockeyheren- en dames boeken winst De hockeyers van GMHC hebben gisteren een 5-2 overwinning geboekt op HC Twente 2. Na een 2-2 ruststand zette de Goorse ploeg na rust op orde op zaken. Roegier Roerade was met drie treffers […]
  • Hockeyvrouwen winnen ruim, mannen zwaar onderuit3 oktober 2016 Hockeyvrouwen winnen ruim, mannen zwaar onderuit De hockeydames van GMHC hadden zondag geen kind aan Oude IJsseltreek uit Ulft. De Goorse ploeg van coach Ans Vorkink, won ruim met 8-0 en dat nadat het bij rust al 6-0 was en beslist. […]
  • Hockeydames GMHC verliezen topper van Haackey7 mei 2017 Hockeydames GMHC verliezen topper van Haackey De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey-club verloren vandaag de topper tegen koploper Haackey met 1-3. GMHC, de nummer twee van de ranglijst, speelde een uitstekende eerste helft en […]