Circus Caroly en Johan…

Op de theateragenda springen dit weekeinde twee items in het oog. Zo kunnen adepten van het circus weer genieten van lokaal talent. Morgenavond is de eerste voorstelling in De Mossendam. Een dag later wordt de show in de middag opgevoerd. Naast de kinderen van Circus Caroly kunt u ook genieten van muziek van weleer. Johan Derksen haalt de pioniers van de Nederpop weer naar boven en zij staan zaterdagavond op de bühne in Goor. Verder zijn er nog allerhande andere activiteiten. Zo is er morgenavond live muziek bij De Ster en organiseert het kamerkoor Enchanté haar 25-jarig jubileum in De Hofkerk. Voor meer info, check onze agenda.

caroly2

Gerelateerde berichten

  • Sjoowavond, Kleine Zeemeermin en Circus Caroly15 maart 2019 Sjoowavond, Kleine Zeemeermin en Circus Caroly Wederom een overvolle activiteiten-agenda voor het komende weekeinde. Naast de Goorse Sjoowavonden is er vanavond een klassiek concert van leerlingen van de muziekschool en Symfonia […]
  • Musical in Concert en Een dagje uit met Circus Caroly20 november 2015 Musical in Concert en Een dagje uit met Circus Caroly Muziek en acrobatiek van eigen bodem en één der grootste muzikale podiumtalenten van ons land. In De Reggehof en De Mossendam komen de Goorse theaterliefhebbers dit weekend ogen en oren […]
  • Boeiende en gevarieerde show circus Caroly26 februari 2018 Boeiende en gevarieerde show circus Caroly Het was enerverend voor de jonge circusartiesten van Circus Caroly. De nieuwe show onder de naam 'De vier jaargetijden' werd een nieuwe show gepresenteerd in sporthal De Mossendam met […]
  • Circusartiesten Caroly gaan de wereld over15 november 2016 Circusartiesten Caroly gaan de wereld over De spanning neemt langzaam aan toe bij de jonge artiesten van circus Caroly. Dit weekend staat namelijk weer de traditionele- en jaarlijkse eigen voorstelling op de rol. De show waarin een […]
  • Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly15 januari 2018 Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly […]