Het grote gissen is begonnen…

Wie wordt de zevende Prins Carnaval van CV Sterzo ? Dat is de grote vraag, vooral bij de Goorse carnavalisten die inmiddels zijn begonnen met het gissen naar de naam van de nieuwe hoogheid. Dat is immer een enerverend spel tussen de onwetenden en de speciale Prinsen-keuzecommissie van de Goorse carnavalsvereniging, dat met name via social media gespeeld wordt. Volgende week zaterdag wordt het allemaal duidelijk in de achterzaal van De Ster waar allereerst de huidige Hofprins Rudi (Jansen) zal afzwaaien. Daarna zal, vlak na elven, het traditionele letterlijke rookgordijn worden opgetrokken waaruit de nieuwe Prins met zijn gevolg zal opkomen. Er zijn inmiddels een paar tipjes van de sluier opgelicht…

Vlnr: Adjudant Gerco Weeink, prins Rudi Jansen en adjudant Jesse OverbeekHofprins Rudi te midden van zijn adjudanten Gerco Weeink (l) en Jesse Overbeek (r). Hij zwaaide vorig carnavalsseizoen de scepter bij CV Sterzo

Tip 1: Met de huidige adjudant wordt het wel wat krap…

Tip 2: Je bent pas te laat als iedereen naar huis is…

Tip 3: Niet alles is raak…

In de komende week zullen er nog een aantal hints gegeven worden via de Facebookpagina van CV Sterzo. De nieuwe hoogheid is zoals gezegd de zevende hoogheid van de jonge Goorse carnavalsvereniging na Hertog Jan Roelofsen, Prins Laurens Otte, Hofprins Paul Schabbink, Prins Hans Harmsel, Prins Marcel Janssen en Hofprins Rudi Jansen. De avond waarvoor iedereen is uitgenodigd begint volgende week zaterdag, de 26e november, om 21.00 uur. Er is live muziek van de partyband Super Sundays en ook de bekende Goorse DJ Jan Smit geeft acte de presence.

Gerelateerde berichten

  • Prins Rudi klaar voor een heftig weekend4 februari 2016 Prins Rudi klaar voor een heftig weekend "Ik heb er onmeunig volle zin an" zegt hij veelzeggend. Voor Hofprins Rudi gaat het vanaf morgen echt beginnen. De hoogheid van CV Sterzo voert vanaf dan de Goorse carnavalisten aan en zal […]
  • Rudi Jansen nieuwe prins CV Sterzo29 november 2015 Rudi Jansen nieuwe prins CV Sterzo Rudi Jansen is de nieuwe prins van CV Sterzo. De 55-jarige Gorenaar werd deze zaterdagavond gepresenteerd in residentie De Ster, samen met zijn twee adjudanten: Jesse Overbeek en Gerco […]
  • Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval26 november 2016 Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval Henri Tijhuis is de nieuwe Prins Carnaval van CV Sterzo. De Goorse ondernemer kwam tot ieders verrassing uit de rook naar voren in zaal De Ster vanavond. Naast Tijhuis doemden twee […]
  • Er staat een paard in de gang…17 februari 2017 Er staat een paard in de gang… Groot feest op de katholieke Goorse basisscholen De Albatros en Heeckeren. Daar werd vandaag al op daverende wijze carnaval gevierd. Dat gebeurde op deze dag al omdat de kinderen na […]
  • Wie wordt de 10e Prins van CV Sterzo?28 november 2019 Wie wordt de 10e Prins van CV Sterzo? De spanning bij de Goorse carnavalisten stijgt inmiddels ten top want komende zaterdag wordt het carnavals-seizoen in zaal De Ster geopend met de opkomst van de nieuwe hoogheid van CV […]