Clubheld van der Worp krijgt meeste stemmen maar is er nog niet

Het ontketende slotoffensief om John van der Worp aan de titel Clubheld van de amateursport in de regio’s Twente en de Achterhoek te helpen, is met verve geslaagd. De supervrijwilliger van GFC had bij het sluiten van de online stembus maar liefst 1323 stemmen en is daarmee concurrent Wim Smees van AZSV uit Aalten, die bleef steken op 1048, ruim voorbij gestreefd. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan de solidariteit bij andere Goorse clubs die in de laatste week ook hun leden aanspoorden om van der Worp aan stemmen te helpen.

john-van-der-worp-2016Het is nog niet duidelijk of hij ook wordt verkozen tot regiowinnaar. Dat is aan de redactie van de Twentsche Courant/Tubantia. Die gaat dat maandag bekend maken. Het aantal stemmen hoeft namelijk niet de doorslag te geven maar zal ongetwijfeld zwaar wegen. Als van der Worp wint dan gaat hij door naar de landelijke finale waarin hij met 14 andere regiowinnaars strijdt om de landelijke titel en een bedrag van 10.000 euro voor zijn club.

Gerelateerde berichten

  • Slotoffensief voor GFC-clubheld Van der Worp15 november 2016 Slotoffensief voor GFC-clubheld Van der Worp GFC is een slotoffensief gestart om iedereen aan te sporen om een stem uit te brengen op John van der Worp. De supervrijwilliger van de rood zwarten staat op dit moment regionaal tweede in […]
  • John van der Worp geen landelijke clubheld, wel grootse huldiging (UPDATE)30 november 2016 John van der Worp geen landelijke clubheld, wel grootse huldiging (UPDATE) John van der Worp is er niet in geslaagd de titel 'Clubheld van de amateursport' in Nederland in de wacht te slepen. De supervrijwilliger van GFC presenteerde zich vanavond in Zeist […]
  • GFC’er John van der Worp is grootste clubheld van de regio10 november 2016 GFC’er John van der Worp is grootste clubheld van de regio Hij is onmisbaar voor de Oudste Goorsche. Vrijwilliger John van der Worp. Nagenoeg elke dag is hij te vinden op Sportpark Heeckeren. De ras GFC'er is een man van weinig woorden, maar van […]
  • Van der Worp naar landelijke clubheldfinale19 november 2016 Van der Worp naar landelijke clubheldfinale Het zat eraan te komen al was het tot vandaag nog niet helemaal zeker. Nu wel. John van der Worp gaat als regiowinnaar naar de landelijke finale van de verkiezing "Clubheld in de […]
  • Hector achter clubheld GFC13 november 2016 Hector achter clubheld GFC Een fraai staaltje noaberschap deze dag voorafgaand aan de derby tussen GFC en Hector. De veteranen van de groen-witten, vanochtend op bezoek op sportpark Heeckeren voor het traditionele […]