Betaald voetbal in Goor ?

Er zijn plannen voor een nieuwe voetbalclub in Goor die zich op termijn moet kunnen meten met de top van Europa. Er zijn documenten uitgelekt waaruit blijkt dat een aantal grote multi-nationals de handen ineen heeft geslagen om 95 miljoen euro te investeren in een groot stadion dat moet worden gebouwd op het Roelofsen-terrein aan de rand van Goor. De komst van het nieuwe megalomane stadion zou volgens de uitgelekte stukken ook het einde betekenen van de drie traditionele Goorse voetbalclubs. Die moeten fuseren en onder een andere (nog onbekende) naam het fundament zijn onder de nieuwe club en tevens de betaald voetbal-licentie aanvragen. Tijdens de Goorse Leegstands Revue op 8,9 en 10 december bij De Ster moet meer duidelijk worden over de ambitieuze plannen. Voor die revue zijn nog een aantal kaarten beschikbaar voor de voorstelling van donderdagavond 8 december. Die zijn te koop bij Primera De Bandijk en café De Ster. De shows van vrijdag en zaterdag zijn al uitverkocht.

stadionroelofsenterrein1Een architectenbureau uit Wales ontwerpt het nieuwe stadion van Goor

Gerelateerde berichten

  • Run op kaarten Goorse Revue (UPDATE)28 oktober 2016 Run op kaarten Goorse Revue (UPDATE) Er was vandaag een run op toegangskaarten voor de Goorse Leegstandsrevue. Bij Primera De Bandijk en café De Ster waar de voorverkoop vanochtend startte, waren de kaarten voor de […]
  • Kaarten Goorse Revue vanaf morgen te koop27 oktober 2016 Kaarten Goorse Revue vanaf morgen te koop Entreekaarten voor de Goorse Leegstandsrevue zijn vanaf morgen (vrijdag 28 okotober) te koop. De show die wordt gemaakt door het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink is op […]
  • Extra voorstelling Goorse Leegstandsrevue3 november 2016 Extra voorstelling Goorse Leegstandsrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Leegstandsrevue op donderdagavond 8 december. Dit is besloten na de run op kaarten voor vrijdag de 9e- en zaterdag 10 december. Die waren […]
  • Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start14 oktober 2019 Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start Tickets voor de Goorse Grote Kerstrevue zijn vanaf vandaag te koop bij Café De Ster en Primera De Bandijk. De Revue is op de vrijdagen en zaterdagen 13,14,20 en 21 december in de […]
  • De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog…23 maart 2020 De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog… In het jaar dat 75 jaar vrijheid gevierd wordt, wordt er natuurlijk regelmatig terug gekeken op de tijd van toen. Ook in Goor. Johan Geerdink stuurde onderstaande bijzondere foto uit 1941 […]