Geen voetbal dit weekend, Bolink langer bij SV Vasse

Dit weekend rolt de bal niet voor de eerste teams van de Goorse voetbalclubs. Hector wilde aanvankelijk nog oefenen, maar een partner werd niet gevonden. Wel voetbalnieuws met een lokaal karakter. Mark Bolink heeft namelijk zijn contract bij SV Vasse verlengd. De 29 jarige oefenmeester uit Goor staat volgend jaar weer voor de groep bij het vlaggenschip van de zondag vierdeklasser. Op sportief vlak ligt niet alles stil dit weekeinde. Zo spelen een aantal lagere teams wel van de Goorse clubs en is er ook een interessant damesduel tegen Winterswijk tussen de hockeyconcurrenten van GMHC en Avanti.

Mark Bolink

Gerelateerde berichten

  • Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi26 augustus 2018 Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi Hector en Twenthe treffen elkaar in ieder geval twee keer in aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie. Volgende week zondag is op sportpark 't Piepwillem het duel in de poulefase van het […]
  • Hockeydames nipt onderuit14 november 2016 Hockeydames nipt onderuit De dames van de Goorse Mixed Hockey Club gingen dit weekeind met 2-1 onderuit tegen Haackey. Na een 1-0 achterstand werd de gelijkmaker van de Goorse dames om dubieuze redenen afgekeurd […]
  • Hector 3 wint districtsbeker16 mei 2016 Hector 3 wint districtsbeker Het derde elftal heeft vandaag de districtsbeker voor zesde-klassers gewonnen. De ploeg van coach Johan Morsink won overtuigend met 7-1 van Winterswijk 13. Martin Olijdam en Frank Eeftink […]
  • Hockeyheren- en dames boeken winst15 mei 2017 Hockeyheren- en dames boeken winst De hockeyers van GMHC hebben gisteren een 5-2 overwinning geboekt op HC Twente 2. Na een 2-2 ruststand zette de Goorse ploeg na rust op orde op zaken. Roegier Roerade was met drie treffers […]
  • Collectieve wanprestatie Hector in Glanerbrug11 september 2016 Collectieve wanprestatie Hector in Glanerbrug Een fikse oorwassing voor sv Hector vanmiddag in de uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht. In Glanerbrug ging de ploeg van trainer Mark Dijkstra met maar liefst 8-1 onderuit. Bij rust was […]