Aanrijding op de Grensweg

161119_aanrijding_grensweg1
Door een aanrijding met een persoon zaten vannacht 28 passagiers enkele uren vast in de trein. De trein die vanuit Delden richting Goor reed kwam ter hoogte van de Grensweg en Wachtpostdijk tot stilstand. Enkele automobilisten zaten vergeefs te wachten op de gesloten spoorbomen van de Oude Haaksbergerweg. Het overige treinverkeer heeft geen hinder ondervonden omdat dit de laatste trein was.

161119_aanrijding_grensweg2

Gerelateerde berichten

  • Geen treinen door aanrijding (UPDATE)4 september 2017 Geen treinen door aanrijding (UPDATE) Het treinverkeer van en naar Goor ligt voor onbepaalde tijd stil. Bij Ambt Delden heeft een aanrijding met een persoon plaats gevonden. Daardoor rijden er geen treinen op het traject […]
  • Trein knalt op omgevallen boom30 mei 2016 Trein knalt op omgevallen boom Een Syntus-trein die onderweg was van Lochem naar Goor is vanavond tegen een omgevallen boom gereden die op de rails lag nadat de bliksem was ingeslagen. Het ongeval gebeurde in de Meene […]
  • Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo24 november 2016 Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo Treinreizigers die vandaag vanuit Goor richting Hengelo moeten (of vice versa) hebben nog de hele dag te kampen met forse vertragingen die op kunnen lopen tot drie kwartier. Er geen […]
  • Treinverkeer gaat gebukt onder seinstoringen (update)7 mei 2016 Treinverkeer gaat gebukt onder seinstoringen (update) Update: De verstoring is sinds zondagochtend opgelost. Wie met de trein naar Hengelo reist heeft sinds vanmiddag vertraging door seinstoringen. De eerste seinstoring was tussen Goor en […]
  • Treinen blijven om het half uur rijden21 januari 2015 Treinen blijven om het half uur rijden Er komt geen verandering in de dienstregeling van treinvervoerder Syntus op het traject Oldenzaal-Zutphen waaraan ook station Goor ligt. De lokale PvdA-fractie stelde gisteravond in de […]