Van der Worp naar landelijke clubheldfinale

Het zat eraan te komen al was het tot vandaag nog niet helemaal zeker. Nu wel. John van der Worp gaat als regiowinnaar naar de landelijke finale van de verkiezing “Clubheld in de amateursport”. De vrijwilliger van GFC vergaarde in de afgelopen periode de meeste stemmen via internet en werd ook door de redactie van de Twentsche Courant/Tubantia als beste beoordeeld. Hij werd vanochtend door vertegenwoordigers van de regionale krant op ‘zijn’ sportpark Heeckeren op de hoogte gebracht van het goede nieuws. Van der Worp heeft met zijn uitverkiezing in ieder geval al een waardebon van 400 euro van Bol.com te pakken. Op 30 november gaat hij zich samen met andere vertegenwoordigers van GFC presenteren tijdens de landelijke finale, waar het opneemt tegen 14 andere regiowinnaars. Dan is er maar liefst 10.000 euro te winnen.

JohnvanderworptrekkerJohn Van der Worp op de kiek gezet door een fotograaf van de Twentsche Courant Tubantia

Gerelateerde berichten

  • GFC’er John van der Worp is grootste clubheld van de regio10 november 2016 GFC’er John van der Worp is grootste clubheld van de regio Hij is onmisbaar voor de Oudste Goorsche. Vrijwilliger John van der Worp. Nagenoeg elke dag is hij te vinden op Sportpark Heeckeren. De ras GFC'er is een man van weinig woorden, maar van […]
  • Slotoffensief voor GFC-clubheld Van der Worp15 november 2016 Slotoffensief voor GFC-clubheld Van der Worp GFC is een slotoffensief gestart om iedereen aan te sporen om een stem uit te brengen op John van der Worp. De supervrijwilliger van de rood zwarten staat op dit moment regionaal tweede in […]
  • John van der Worp geen landelijke clubheld, wel grootse huldiging (UPDATE)30 november 2016 John van der Worp geen landelijke clubheld, wel grootse huldiging (UPDATE) John van der Worp is er niet in geslaagd de titel 'Clubheld van de amateursport' in Nederland in de wacht te slepen. De supervrijwilliger van GFC presenteerde zich vanavond in Zeist […]
  • Hector achter clubheld GFC13 november 2016 Hector achter clubheld GFC Een fraai staaltje noaberschap deze dag voorafgaand aan de derby tussen GFC en Hector. De veteranen van de groen-witten, vanochtend op bezoek op sportpark Heeckeren voor het traditionele […]
  • John van der Worp erelid GFC17 oktober 2017 John van der Worp erelid GFC John van der Worp is gisteravond tijdens de ledenvergadering van GFC, verkozen tot erelid bij GFC. Alle 73 aanwezige leden bij de jaarvergadering stemden unaniem voor het erelidmaatschap […]